Люди в Іспанії почали шукати кохання за допомогою ананасів

08.09.2024   05:00    954

В Іспанії з’явилася нова незвична тенденція для романтичних знайомств у супермаркетах — люди використовують перевернуті ананаси як символ для пошуку любові. Про це повідомляє Mansfield 103.2.

У місті Більбао, що на півночі Іспанії, супермаркет Mercadona став ареною для флешмобу, який привернув увагу не тільки покупців, але й поліції. Сотні іспанців прийшли до магазину з однією метою — знайти романтичного партнера, використовуючи перевернутий ананас як сигнал.

Останні новини:  Іспанець заробляє на тому, що псує чужі весілля: скільки це коштує

Як це працює?

За правилами флешмобу, учасники повинні прийти до Mercadona між 7 і 8 вечора, покласти в свій візок перевернутий ананас і вирушити у відділ з вином. Якщо двоє людей з ананасами у візках зустрічаються, і між ними є симпатія, їм слід легенько зіткнутися візками. Це є своєрідним сигналом для початку бесіди.

Останні новини:  Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня

Ускладнена версія правил

Існує й більш складна версія флешмобу, де інші товари у візку можуть підказати про наміри учасника. Наприклад:

  • Шоколад або солодощі означають пошук довготривалих стосунків.
  • Бобові чи салат свідчать про пошук короткочасного романтичного або сексуального зв’язку.

Реакція мережі супермаркетів

Мережа Mercadona швидко відреагувала на цю тенденцію, опублікувавши відео з ананасом у своєму TikTok, супроводивши його словами: «Ананас на полиці Mercadona чекає, коли ви запросите його на побачення». Флешмоб набув такої популярності, що в деяких магазинах ананаси розкупили майже повністю.

Інші супермаркети також приєдналися до цього тренду. Наприклад, Lidl запропонувала використовувати для знайомств кавуни, продовжуючи традицію романтичних пошуків у продуктових магазинах.

Останні новини:  Мережі насмішив лабрадор, який не вміє ловити предмети (ВІДЕО)





1111529