Забутий недорогий автомобіль Volkswagen показали у новому крутому вигляді

08.09.2024   05:36    260

Про колись знамениту недорогу модель Volkswagen Beetle сьогодні багато хто забув. Але ж кілька років тому цей ретро-кар був на слуху. Машина мала помірну популярність, але залишила ринок. Автомобіль показали у новому вигляді.

Коли продажі впали під тиском кросоверів, у німецькій компанії вирішили припинити виробництво. Так VW Beetle залишив шоу-руми дилерів та встиг проіснувати у двох сучасних поколіннях. Кожне з них демонструвало посилання в дизайні до оригінального Beetle середини ХХ століття.

Останні новини:  Які мотоцикли купували українці в серпні

На каналі TALK WHEELS показали новий Volkswagen Beetle, інформує OBOZ.ua. Це спроба пофантазувати на тему моделі наступного покоління.

Це аматорська робота, яка не має відношення до VW. Результат цікавий, але ми вже знаємо, що у продаж ця машина не вирушить.

Справа в тому, що найближчі плани виробника щодо подальшої долі легендарної моделі невідомі. Найімовірніше, їх немає зовсім. Колись розглядався варіант перетворити Beetle на кросовер, потім – на електромобіль. Але жоден подібний варіант не наблизився до конвеєра. Компанія давно не згадує це ім’я.

Останні новини:  Названі чотири типові помилки українських водіїв у заторах


autotheme.info






1111529