Кабачки “по-французьки”, одночасно і гарнір, і м’ясо

26.07.2024   21:31    31

Такий рецепт точно припаде до душі господиням, в яких обмаль часу. Розповідаємо, як смачно приготувати кабачки та які продукти для цього використовувати.

Простий, але дуже смачний спосіб приготування молодих кабачків аналогічний із тим, як ми готуємо м’ясо чи картоплю в духовці. Купіть або зірвіть з городу кабачок із тонкою шкіркою та м’яким насінням для того, аби нічого не потрібно було очищати.

Останні новини:  Як приготувати ніжний шашлик зі сьомги

Як приготувати кабачки по-французьки

Технологія приготування страви абсолютно проста та буде зрозумілою тим, хто хоча б раз стикався з приготуванням м’яса по-французьки. З кабачками впоратись можна буквально із закритими очима. Найголовніше – аби вдома були стиглі помідори та твердий сир. Трішки майонезу теж не завадить.

Господині порадили простий рецепт смачних кабачків по-французьки у духовці за пів години

До слова, аби страва вийшла настільки смачною, що навіть примхливі дегустатори будуть хвалити, потрібно обережно нарізати кабачки. Скибочки не повинні бути занадто тонкими чи надмірно товстими. Не поспішайте з нарізанням – і страва буде ідеальною.

Для приготування знадобиться молодий кабачок, помідор, 50 грамів сиру, 3 столові ложки майонезу чи сметани, сіль і перець на власний смак. Кабачок для початку потрібно вимити та висушити паперовим рушником. Відріжте хвостики та наріжте кабачок тонкими кільцями. Складіть у миску та додайте спеції. Форму для запікання змастіть маслом і викладіть кабачки. Змастіть їх поступово сметаною.

Останні новини:  Запечений гарбуз з перцем часником та цибулею: смачна та корисна страва
Господині порадили простий рецепт смачних кабачків по-французьки у духовці за пів години

Помідори потрібно нарізати тонкими кружальцями та викласти зверху на кабачки. Посипте все тертим твердим сиром. Запікайте кабачки у розігрітій до 190 градусів духовці. На приготування знадобиться приблизно 30-40 хвилин. Верхівка страви повинна покритись рум’яною скоринкою.






noviydoctor.com