Honda оновила Civic Si

26.07.2024   19:31    18

Honda Civic Si оновився. Серед іншого йому модернізували 6-ступеневу «механіку», тому відтепер ця модель – ексклюзив, тому що вона залишилася останньою в сімействі Civic зі зв’язкою турбомотора та механічної коробки передач.

Рестайлінг пройшов за тим самим сценарієм, що й у звичайного Civic. Впізнати оновлену модель можна за малюнком решітки радіатора — замість горизонтальних планок тепер стільники, а сама решітка злегка збільшилася в розмірах. Форми стали гострішими, через що Civic Si має ще агресивніший вигляд.

Останні новини:  BMW і Toyota спільно розроблятимуть електромобілі на водні

У Honda перераховують покращення, які не помітні оку: в кузов інтегрували підсилювачі порогів і середніх стійок, а також переналаштували підвіску, що позитивно позначилося на драйверському характері автомобіля.

У рух Honda Civic Si приводить «турбочетвірка» 1.5 потужністю 206 к.с. Щодо стандартного Civic, то з оновленням він отримав гібридну модифікацію e:HEV. Силова установка тут складається з бензинового двигуна об’ємом 2,0 літра, двох електромоторів, літій-іонної батареї та трансмісії з фіксованим передавальним числом.

Крім всього перерахованого, оновлений Honda Civic Si отримав декілька додаткових інформаційних блоків на цифровій панелі приладів: це шкали прискорення та бічних перевантажень, а також індикатор, що підказує оптимальний момент для перемикання передачі.

Останні новини:  Їх випустили лише 300: виявлено рідкісний 24-річний Ford Mustang в новому стані

Старт продажів оновленої моделі у США запланований на серпень, ціни стартують з 29 950 доларів. А ви просто зараз маєте можливість придбати атрибутику Honda у нашій крамниці – собі або на подарунок.


avtomir.ua