Vlad Darwin присвятив кліп на пісню Льон своєму батькові

17.06.2024   16:30    376

Український співак Vlad Darwin 16 червня презентував на своєму каналі в YouTube кліп на авторську пісню «Льон», яку присвятив своєму батькові.

У ролику артист розповів про дитинство свого батька і його мрії. За словами співака, його батько пройшов тернистий шлях.

«Він знає ціну втрати рідних і близьких, ціну кожного ухваленого рішення. Але нездійснені мрії батьків перероджуються в дітях так само, як колір льону трансформується в чисте лляне полотно. Ми зняли цю мрію – квінтесенцію мрій усіх попередніх поколінь – мир на рідній землі і процвітання Батьківщини, – розповів Vlad Darwin. – У відеокліпі є справжні фото моїх рідних – бабусі, дідуся, батька й тітки. Ми відтворили одяг, образи й інтер’єр будинку за фотографіями, що збереглися», – розповів співак.

Останні новини:  Помер фронтмен гурту Crazy Town Шифті Шеллшок

Роль юного батька артиста зіграв 10-річний Данило Моторін зі Слов’янська Донецької області. Режисером кліпу став Артем Шемет. Зйомки відео тривали приблизно рік. Знайти потрібну локацію із квітучим льоном команді вдалося в Житомирській області – уся знімальна група ночувала в полі, щоб уранці зняти, як розквітає льон, а вже опівдні цвіт льону опав.