Синоптики попередили про небезпеку в низці регіонів: чого очікувати від погоди 8 червня 

07.06.2024   23:45    33

Синоптики попередили про небезпеку в низці регіонів: чого очікувати від погоди 8 червня 

В Україні 8 червня в деяких регіонах очікуються складні погодні умови – грози, град та шквали.

За прогнозом Укргідрометцентру, завтра в Україні переважатиме мінлива хмарність, вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Вночі місцями на Правобережжі, вдень в Україні, крім крайнього сходу та Криму, короткочасні дощі, грози, вдень в центральних і більшості південних областей в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий“, – зазначають синоптики.

Останні новини:  Одна з бригад ЗСУ отримала БМП-2 з бойовим модулем "Парус"

Температура вночі становитиме 13-18°, на узбережжі морів до 20°. Вдень повітря прогріється до 22-27°, на півдні та сході країни до 31°.

Погода в Україні на вихідні – прогноз синоптика

Як зазначала синоптик Наталія Діденко, на вихідні, 8-9 червня, в Україні очікується тепла або навіть спекотна погода, але з дощами. Так, протягом дня очікується +27…+32 градуси, а вночі, за її прогнозом, передбачається зовсім свіжі +12…+19 градусів.

Щодо опадів, то, як зазначає Діденко, 8 червня короткочасні грозові дощі пройдуть в Україні практично повсюди, окрім східних областей. 9-го червня опади найбільш ймовірні в західній частині плюс Житомирщина та Вінниччина. При грозах можливі шквали та град.

Останні новини:  Коли в Україні стане спекотніше: названо точні дати

Запис Синоптики попередили про небезпеку в низці регіонів: чого очікувати від погоди 8 червня  спершу з’явиться на Інтернет-видання «Час-Дій».


chasdiy.org