Rheinmetall і Lockheed Martin розробляють нову ракетну установку (ВІДЕО)

17.06.2024   13:08    252

Розроблений для задоволення мінливих потреб сучасного поля бою, GMARS пропонує точні та економічно ефективні місії вогневої підтримки на відстані до 400 кілометрів.

Система GMARS — це універсальна реактивна система залпового вогню з двома капсулами, яка підтримує поточні та майбутні місії залпового вогню великої дальності. Він забезпечує цілодобовий точний вогонь у будь-яку погоду, підвищуючи стратегічні можливості збройних сил.

Останні новини:  Зеленський прокоментував російський теракт у Покровську (відео)

GMARS, розроблений як відповідь на зростаючий попит на реактивну артилерію великої дальності, є результатом співпраці між Rheinmetall і Lockheed Martin, розпочатої в 2023 році. Система інтегрує пускову установку з двома капсулами, здатну стріляти РСЗВ боєприпасами MFOM (некерованими ракетами), що забезпечує точність і ефективність на великій відстані.

Останні новини:  Штучний інтелект допомагає виявити несправності автомобілів (відео)

Система GMARS пропонує гнучкість для зростання та адаптації, підтримуючи майбутні можливості та збільшені радіуси дії понад 400 кілометрів. Ця адаптивність гарантує, що GMARS залишається актуальним і цінним активом для збройних сил, які стикаються з постійними загрозами.






wheel-news.com

Останні новини:  Розкішна яхта виїхала на іспанський острів через помилку навігації (відео)