Меган Фокс раптово з’явилася на публіці з екс-бойфрендом (фото)

30.06.2024   20:00    609

У 2022 році голлівудська актриса Меган Фокс побралася з музичним виконавцем Колсоном Бейкером. Через два роки вони розірвали заручини. Статус їхніх стосунків продовжує залишатися загадкою, пише Page Six.

Цього тижня 38-річна зірка екрану раптово з’явилася на публіці із 34-річним музикантом. Пару помітили у Фармінгтоні на місцевому курорті Nemacolin. Меган та Колсон відвідали святкування літнього сонцестояння. Репер був у чорному піджаку та штанах з принтом. Фокс була в піджаку в тонку смужку, високих гольфах в сіточку, підв’язках і туфлях-човниках з гострим носом.

Останні новини:  Чарівна Селена Гомес позує з макіяжем власного бренду Rare Beauty (фото)

Судячи з вигляду актриси, вона вирішила повернутися до своєї фірмової зачіски. Темні локони знаменитості спадали на плечі. Раніше голлівудська актриса пофарбувала волосся у рожевий колір та підстриглася.

Фокс почала зустрічатися з Бейкером у 2020 році після завершення зйомок кінофільму «Опівночі у високій траві». Про заручини пара оголосила на початку 2022 року. Для скріплення спілки вони випили крові один одного. На початку весни 2024 року актриса повідомила журналістам про розрив заручин.