Донька Олі Полякової розбурхала мережу недитячими фото: зіркова мама емоційно відреагувала (фото)

30.06.2024   23:20    3195

Старша донька Олі Полякової Марія вразила підписників свіжим контентом. Так, у своєму блозі вона поділилася результатами сміливої фотосесії, на якій постала в напівоголеному вигляді.

Про це пише РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram дівчини.

Нова фотосесія Маші Полякової

На кадрах Полякова-молодша з’явилася з розпущеним волоссям, вона позувала на тлі зелених рослин. Тіло Марія прикрила мокрим простирадлом. Завершили образ лаконічні аксесуари на шиї.

Останні новини:  Леді Кітті Спенсер показала доньку від чоловіка-мультимільйонера і вперше назвала її ім'я (фото)

«Зіркова» мама вже встигла відреагувати на ефектні кадри та залишила коментар до її публікації.

«Прекрасна! Без ретуші, крута!» — написала співачка.

Донька Полякової розбурхала мережу "недитячими" фото: "зіркова" мама емоційно відреагувалаДонька Полякової розбурхала мережу "недитячими" фото: "зіркова" мама емоційно відреагувалаМарія показала сміливі кадри (Фото: instagram.com/mashapolyakova)

Реакція мережі

Тим часом підписники також активно відреагували на новий контент з боку 19-річної дівчини. Дехто навіть зауважив, що фотографії нагадали їм картини з епохи Ренесансу. Ось деякі коментарі юзерів:

  • «Остання — там обличчя схоже на жінку з картин епохи Ренесансу»
  • «Найкраща! Навіть словами не можу передат, яка ти тендітна і неможлива на світлинах»
  • «Дивишся у саму душу»
  • «Круті фото! В них є майбутнє»
  • «Яка жіноча, мила, ніжна та природна!».
Останні новини:  Кайлі Дженнер і Тімоті Шаламе влаштували побачення (фото)

Донька Полякової розбурхала мережу "недитячими" фото: "зіркова" мама емоційно відреагувалаДонька Полякової розбурхала мережу "недитячими" фото: "зіркова" мама емоційно відреагувалаЮзери активно відреагували на нові фото дівчини (Фото: instagram.com/mashapolyakova)




Нагадаємо, Маша Полякова — старша донька Олі Полякової. Також у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським артистка виховує молодшу доньку Алісу, яка нещодавно повернулася до України після тривалого перебування у Великій Британії.

Марія, як відомо, теж раніше вчилася у Британії, але після року в чужій країні покинула виш, приїхала в додому і стала студенткою музичної академії імені Чайковського.

Останні новини:  Стало відомо про стан здоров’я принцеси Анни після нещасного випадку (фото)

Донька Полякової розбурхала мережу "недитячими" фото: "зіркова" мама емоційно відреагувалаДонька Полякової розбурхала мережу "недитячими" фото: "зіркова" мама емоційно відреагувала