Антон Тимошенко, Слава Дьомін, Раміна Есхакзай висміяли Миколу Тищенка

27.06.2024   18:30    420

Представники шоу-бізнесу, а саме Антон Тимошенко, Слава Дьомін, Раміна Есхакзай та інші не пройшли повз гучного скандалу за участі народного обранця.

Сторона обвинувачення клопотає про цілодобовий домашній арешт для Тищенка. Водночас нардеп перед засіданням поспілкувався з пресою. І його фраза “Караван лає, а собака йде” стала мемом в мережі. Також користувачі соцмереж активно обговорюють те, що Тищенко розбив свій смартфон, аби позбутися доказів. Інформатор-Україна розкаже, як на дії нардепа реагують представники шоу-бізнесу.

Останні новини:  Девід Бекхем постійно зраджував своїй дружині Вікторії

Ще від учора, понеділка 24 червня, шоумен Андрій Бєдняков через гумор почав висвітлювати ситуацію з Миколою Тищенком. Спочатку колишній ведучий шоу “Орел і Решка” показав, як нардеп не відповідає на відповіді (це імпровізована розмова). А вже потім висміяв розбитий телефон Тищенка (на фото інша модель) та фразу про караван.

Не пройшли повз влучної фрази Миколи Тищенка і автори студії “Квартал 95”, які самі останнім часом потрапляють в гучні скандали через свої жарти. Багатьом українцям вони здаються несмішними і недоречними.

Останні новини:  Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами

Радіоведучий, блогер Слава Дьомін теж склав прислів’я, якими міг би відзначитися скандальний нардеп.

Про розбитий телефон Тищенка згадав шоумен, співак Володимир Дантес. “Телефон через нерви, певно, розбив. Там тільки фотки Сталлоне”, – написав він. Дантеса ж згадала блогерка Раміна Есхакзай, яка нагадала, як Володимир розповідав про нардепа, що йому все сходить з рук, коли вони обговорювали культуру скасування в Україні.




Не зміг промовчати про смартфон, який розбив Тищенко, аби ймовірно позбутися доказів, і стендапер, шоумен Антон Тимошенко. Він опублікував різні серії телефонів компанії Nokia, які відомі тим, що їх складно, майже неможливо розбити.

Останні новини:  Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику


elegantwoman.kyiv.ua