У Красногорівці «Білі янголи» врятували тяжко пораненого мирного жителя (ВІДЕО)

28.05.2024   15:12    16
Поліція ДонеччиниНа Донеччині група поліції «Білий Янгол» врятувала цивільного у Красногорівці, який зазнав тяжкого поранення у груди і потребував термінового операційного втручання у лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція області та опублікувала відео цього порятунку.

Відео: Поліція Донеччини

«У Красногорівці група поліції «Білий Янгол» врятувала чоловіка. Під час ворожого обстрілу людина отримала поранення в груди — осколок пройшов неподалік серця, зачепив легеню. Попри бойові дії в місті, поліцейські якнайшвидше прибули на порятунок», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці виявили у 45-річного постраждалого наскрізне поранення грудної клітини, пневмоторакс. Була надана перша медична допомога пораненому. Після цього екіпаж попередив медиків, що везе тяжкого пацієнта, тому у медзакладі вже все підготували до прийому пораненого.

Також у поліції додали, що група «Білі янголи» того ж дня транспортувала тіла трьох жителів Красногорівки, які загинули від російських обстрілів.




Останні новини:  Потужні вибухи в Криму: повідомляється про пожежу на аеродромі "Саки", чути детонацію боєприпасів (ВІДЕО)