Як не злитися на недоліки партнера: 5 дієвих порад

27.07.2024   03:35    31

Не приймай на свій рахунок

Твій партнер не зобов’язаний відзеркалювати тебе. Він виховувався в іншій родині, у нього інше минуле і в ньому інший набір генів, задоволень і печалей. Немає нічого гіршого фрази: «Ми такі схожі, хочемо завжди одного й того ж», адже зрозуміло, що це обман і бажання здаватися ідеальною парою.

Зміни своє ставлення до мінусів

Краса і унікальність — у вадах. Не їв би він батон з кизиловим варенням у твоєму ліжку, хто знає, чи закохалася б ти в нього? Можливо, саме ця легкість і безтурботність і підкупила тебе на початку ваших відносин? Так чому ти злишся зараз?

Останні новини:  8 ознак, за якими можна зрозуміти, що жінка «жебрачка»

Поважай його цінності

Звичайно, тобі здається, що ти не зможеш більше поважати людину, яка назвала творчість твого улюбленого письменника «поверхневою писаниною», але почекай з нервами. Замість того щоб злитися на його позицію, подумай про те, що партнер не так захоплений літературою, як ти. Попроси надалі не ображати твоїх почуттів і висловлюватись акуратніше.

Займайся своїм життям

Останні новини:  Які щоденні звички крадуть 90% радості: список із 10

Чим більше часу ти витрачаєш на свої хобі та роботу, тим менше сил у тебе залишається на безглузде пережовування дрібних проблем. Спробуй захопитися собою — і ти побачиш, скільки справ у тебе накопичилося. Тобі ніколи буде займатися чужими тріщинами.

Не злися

Це дуже неконструктивна емоція, яка не принесе тобі нічого, окрім зла у відповідь. Захисна реакція працює на базовому рівні: коли на людину починають кричати, вона кричить у відповідь, ось і все. Злитися на недоліки іншої людини — те ж саме, що штовхати табуретку за те, що вона з бежевого, а не з червоного дерева, то є велика дурість.

Останні новини:  «Баночка здоров’я» — чудодійний засіб для життєвого тонусу та імунітету