Нове покоління Toyota Camry надійшло у виробництво

21.05.2024   17:00    17
Японська марка Toyota розпочала виробництво нового покоління Camry на американському заводі в Кентуккі.

Дев’яте покоління Toyota Camry було представлено минулого року й досі орієнтовано на Північну Америку. Тепер новинка надійшла у виробництво. 

За позаминулий рік було продано близько 300 000 одиниць Toyota Camry, а це робить модель однією з найуспішніших для бренду.  

Що змінилось? 

Toyota Camry 2025 року

 

Нове покоління є фактично еволюцією попередньої моделі, яка також базувалась на платформі TNGA-K. Однак новинка отримала переглянуту підвіску з новими амортизаторами та переглянутою поведінкою на дорозі. Toyota зазначає, що нові налаштування забезпечать “вдосконалену реакцію та спритну роботу” машини. 

Глибока зміна полягає в тому, що Camry тепер доступний лише з гібридною уставкою. Вона поєднує в собі 2,5-літровий чотирициліндровий з електричними моторами. 

Останні новини:  Представлений BYD Song PLUS DM-i 2025

Передньопривідний варіант має два електродвигуни і загальну кількість 228 к.с. Версія з повним приводом отримала третій мотор на задню вісь, що збільшує загальний вихід до 235 к.с. Обидві версії працюють з електронно керованою коробкою Stastless Gear (ECVT) та з літій-іонним акумулятором, але ємність має бути розкрита незадовго до запуску нової Camry. 

Екстер’єр 

Toyota Camry 2025 року




Toyota Camry 2025 року

Нова генерація оснащена як й стандартна з світлодіодними фарами, денними ліхтарями та задніми вогнями. Ocean Gem та Heavy Metal – нові доступні варіанти фарби.  

Комплектація XSE має нижню панель кольору кузова, чорну окантовку на багажнику та 19-дюймові колеса. Вона доступна з дахом Midnight Black у поєднанні з Ocean Gem, Wind Chill Pearl, Heavy Metal і Supersonic Red. 

Останні новини:  Готуються нові правила про заборону керування авто в Україні

Інтер’єр 

 

Toyota Camry 2025 року

Camry оснащений 7,0-дюймовою цифровою панеллю приладів і 8,0-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи. XLE і XSE оснащені 12,3-дюймовими дисплеями для приладів і мультимедійних функцій. Технологія включає підтримку бездротових Apple CarPlay і Android Auto, а також наявність бездротової зарядки. Версії вищого рівня також пропонують 10,0-дюймовий дисплей. Також доступна стереосистема JBL з дев’ятьма динаміками. 

Усі моделі Camry 2025 року випуску оснащені набором технологій Toyota Safety Sense 3.0. Він включає систему попередження зіткнення, яка виявляє транспортні засоби та пішоходів, адаптивний круїз-контроль, систему допомоги при виїзді зі смуги руху, систему допомоги дорожнім знакам, автоматичне дальнє світло, моніторинг сліпих зон і попередження про поперечний рух ззаду.  

Останні новини:  Chery оновила популярний сімейний кросовер

 

Toyota Camry 2025 року

XLE та XSE пропонують додатковий пакет Premium Plus, який додає систему допомоги у заторах, попередження про перехресний рух спереду, допомогу при зміні смуги руху, монітор панорамного огляду, а також систему допомоги при паркуванні спереду та ззаду з автоматичним гальмуванням. 

Camry все ще є важливою моделлю для Toyota. У 2022 році седан був п’ятим продаваним автомобілем у США з 295 201 реалізованими примірниками. Нове видання надійде до дилерів до кінця весни 2024 року. Ціни поки не оголошені, але вони не мають суттєво змінитись. 


motorcar.com.ua