Land Rover Defender оновився і став потужнішим

10.05.2024   12:31    228

Land Rover Defender L663, представлений чотири роки тому, оновили. Зовні позашляховик майже не змінився, але отримав нові опції, особливу версію Sedona Red та новий мотор.

Оновлений Land Rover Defender отримав модернізований дизельний двигун D350. Він розвиває 345 к.с., що на 49 «конячок» більше, ніж в D300. Крутний момент зріс на 50 Нм, до 700 Нм. Інші варіанти, включно з флагманським V8, залишилися у попередньому вигляді.


Інші нововведення стосуються рівня комфорту: у ряді комплектацій тепер доступний пакет Signature Interior Pack, стандартний для Defender X та V8. Він додає електрорегулювання передніх сидінь у 14 напрямках, функції обігріву, вентиляції та пам’яті, а також підголівники з крильцями. Доповнено пакет приємнішими на дотик матеріалами оздоблення та кишеньками для зберігання дрібниць.



Для «довгого» Defender 130 доступний пакет Captain’s Chairs з «капітанськими» кріслами другого ряду з тонкими підлокітниками та доволі великою відстанню між ними, завдяки чому пасажирам буде легше пробиратися до третього ряду.

Останні новини:  Компанія Ford може презентувати Mustang у кузові седан

До речі, серед переглянутих пакетів є Cold Climate Pack з різними обігрівами та версія для дуже холодного клімату, буксирувальний комплект, набори з різними помічниками та пневмопідвіскою. А Convenience Pack додасть регульоване світло в салоні, аудіосистему Meridian, холодильник та плавне закриття п’ятих дверей.



Ще одна новинка – спецверсія 110 Sedona Edition, названа на честь міста Седона у штаті Аризона. Вона має темно-червоний відтінок кузова Sedona Red, натхненний місцевим рельєфом, темний декор, додатковий багажник і 22-дюймові колеса Gloss Black. На капоті є наклейка, що є топографією Седони. Продаватимуть такий варіант лише один рік.

Останні новини:  Volkswagen має "вічний" двигун: автомобілі з ним майже не ламаються

Тим часом Land Rover готується представити найпотужніший та найшвидший Defender. Позашляховик з приставкою Octa отримає адаптивну пневмопідвіску 6D Dynamics та «бітурбовісімку» BMW з 48-вольтовою надбудовою. Дебютує Defender Octa до кінця поточного року.


avtomir.ua