Косметолог розповіла, що краще ніколи не робити зі своїм обличчям вранці

10.05.2024   20:20    232

Багато хто починає ранок з умивання, нанесення зволожуючого крему і макіяжу. Однак косметолог Джин Ембер вважає, що в цю б’юті-рутину потрібно внести зміни.


Вона розповіла про те, чого ніколи не стала б робити зі своєю шкірою, в ролику, який виклала на своїй сторінці в TikTok. Поки одні вірять в те, що лимон здатний допомогти освітлити гіперпігментацію і сприятиме загоєнню шкіри, фахівець стверджує, що завжди буде тримати його подалі від обличчя. За її словами, він руйнує захисний бар’єр шкіри.

“Я ніколи не вмиваюся вранці”, — продовжила Джин Ембер.

Вона стверджує, що надмірне очищення призводить до збільшення вироблення шкірного сала. Експерт наполягає на тому, що так спрацьовує захисний механізм.

@ginamberx 5 things I would never do as an eathetician ! What are you 5 things you would never do ? #5thingschallenge ♬ original sound – Gin Amber Beauty





На закінчення вона зазначила, що завжди уникає засобів з догляду за шкірою з ароматами.

Останні новини:  Прості лайфхаки від експертів, які допоможуть надати об’єму довгому волоссю

Відео набрало 44,5 тис. лайків. А думки коментаторів щодо б’юті-порад розділилися.

  • “Я перестала вмиватися вранці, і бачу таку велику різницю в порівнянні з тим, що було раніше”,
  • “Ваші поради сильно змінили мою шкіру”,
  • “Я не думаю, що хтось з жирною шкірою може обійтися без вмивання вранці”, — відзначилися під роликом користувачі соцмережі.
Останні новини:  Неочікуваний лайфхак навіщо рум’яна наносять на підборіддя

Тим, хто не готовий відмовлятися від цього ритуалу, радять використовувати гель, пінку або спеціальне мило. Вибір засобу залежить від типу і стану шкіри.


ua-vestnik.com