Колишній SsangYong модернізував кросовер Torres

10.05.2024   15:00    429

Кросовер Torres з агресивним дизайном дебютував у 2022 році – ще під маркою SsangYong. З того часу корейський автовиробник змінив власника т був перейменований на KG Mobility (KGM). А тепер модель оновили.

Зовнішність змінювати не стали. А ось салон – новий, і він такий самий, як в електроверсії KGM Torres EVX, запущеної восени 2023-го. Якщо ж порівнювати з салоном дореформеного «традиційного» паркетника, то іншою стала передня панель, замість окремих екранів панелі приладів та мультимедіа встановили спільне табло (кожний дисплей діагоналлю 12,3 дюйма). Звичайний KGM Torres також втратив сенсорний блок управління «кліматом» — налаштування інтегровані в центральний екран. Між передніми кріслами з’явилася консоль з крихітним селектором трансмісії та парою підсклянників. Ще додані USB-роз’єми Type-C (спереду та ззаду), було покращено систему моніторингу стану водія.

Останні новини:  В Україні з’явився новітній елегантний спорткар Mercedes-Benz



KGM Torres також отримав новий «позашляховий» пакет, до якого входить позашляхова гума, червоні гальмівні супорти та жорсткіші пружини підвіски. Як і раніше, покупці можуть вибрати комплектацію Black Edition з розширеним чорним декором і фургон Torres Van. У вантажного виконання відсутній другий ряд сидінь, а за передніми встановлена ​​перегородка плюс на вікнах задніх дверей є металеві поперечки.



Уся техніка попередня. У Кореї KGM Torres запропонований з бензиновою «турбочетвіркою» 1.5 потужністю 170 к.с., двигун працює в парі з 6-ступеневим «автоматом» Aisin. Привід передній або повний.

Останні новини:  Toyota погіршила свій рейтинг через кліматичне лобіювання

А незабаром у KGM Torres з’явиться ще одна модифікація: до дебюту готується паркетник, який корейські ЗМІ охрестили як Torres Coupe.


avtomir.ua