Як приготувати крабові палички в сирному клярі

18.04.2024   18:00    372

Приготувати швидку та креативну закуску можна зі звичайної пачки крабових паличок. Просто треба посмажити їх у клярі й нова, цікава страва готова до подачі на стіл.


Потрібно зустріти гостей або просто порадувати себе чимось новим і неперевершеним? Спробуйте цей захоплюючий рецепт смажених крабових паличок в сирному клярі. Це поєднання ніжності крабових паличок зі смаком твердого сиру в клярі точно створить незабутні враження. Смачна закуска, яка готується не більше 15 хвилин вразить не тільки легкістю приготування, а й смаком.

Останні новини:  Курячі стегенця, запечені з апельсинами
Як приготувати крабові палички в сирному клярі

Приготування:

  • 10 крабових паличок (250 г)
  • 100 грамів твердого сиру
  • 2-3 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки майонезу
  • Сіль за смаком
  • Чорний молотий перець за смаком
  • 6-7 столових ложок олії для смаження

Приготування:





Наріжте крабові палички на половинки за бажанням, або використовуйте цілі. Натріть твердий сир на дрібній терці. Розігрійте олію у глибокій сковороді на середньому вогні.

Останні новини:  Як приготувати смачні та хрусткі деруни з грибами

У великій мисці збийте яйця разом з майонезом до отримання однорідної маси. Додайте тертий сир до яєчної суміші і добре змішайте.

Додайте борошно поступово, помішуючи, до отримання консистенції густого кляру. Соліть і перчіть за смаком.

Рецепт смачної закуски зі смажених крабових паличок

Обережно занурте кожну крабову паличку у кляр, щоб повністю покрити їх. Помістіть покриті крабові палички у розігріту олію і смажте з обох сторін до золотистого кольору (приблизно 2-3 хвилини з кожного боку). Перекладіть готові смажені крабові палички на паперовий рушник, щоб зняти зайвий жир.

Останні новини:  Як приготувати за один раз кілька яєць пашот

Прикрасьте смажені крабові палички зеленню чи лимоном. Подавайте гарячими, разом з улюбленим соусом або салатом.

Тепер, коли ви маєте в арсеналі цей рецепт, він точно стане вашою секретною зброєю у кулінарних баталіях. Пригостіть цією цікавою закускою друзів та родину, і вони точно залишаться під приємними враженнями.


odnaminyta.com