Вони псують ваш образ: 8 помилок, через які ви виглядаєте дешево

25.04.2024   00:20    630


Виглядати стильно означає розуміти баланс між кокетством та елегантністю, виявляти витонченість та захоплювати оточення. Цей ефект дівчата намагаються досягти роками, але навіть незначні помилки можуть зіпсувати ідеальний образ, пише Мedicalanswers.


Слідування надто модним трендам. Тренди змінюються швидко, і іноді річ, що здається ультрамодною, насправді виглядає дивно і дешево. Перевагу краще віддавати класичним та вічним речам, щоб завжди виглядати доречно.

Останні новини:  5 головних помилок під час прибирання ванної кімнати

Поганий догляд за волоссям. Якість волосся говорить багато про що, тому важливо стежити за ними, регулярно відвідувати перукаря і приділяти увагу догляду за волоссям, щоб уникнути невдалих зачісок.

Використання гумки для волосся на зап’ясті. Хоча зібране у хвіст волосся зручне, гумка на зап’ястя надає зовнішньому вигляду підліткового характеру. Краще зберігати гумки у сумках та кишенях, але не на зап’ястя.



Футболки з написами. Принти на футболках можуть бути виразом індивідуальності, але такий одяг краще носити вдома чи на відпочинку, а не на роботі чи на побаченнях.

Останні новини:  Головні якості, які потрібні для самореалізації

Нагладжене взуття. Полірування та догляд за взуттям дозволить зберегти його в хорошому стані, що зробить ваш образ більш стильним та доглянутим.

Дешеве мереживо. Якісне мереживо додасть вишуканості вашому образу, тоді як дешеве мереживо може видати неякісний одяг.



Не відповідний розмір одягу. Навіть найстильніша річ виглядатиме погано, якщо вона не підходить за розміром. Не варто купувати одяг меншого розміру, сподіваючись схуднути, а також не приховувати свої форми за занадто великими речами.

Останні новини:  Названий простий спосіб очищення сковороди від іржі

Подряпини на окулярах. Подряпані сонячні окуляри можуть зіпсувати ваш образ і виглядати недбало. Бережіть свої окуляри та носіть їх у футлярі, щоб уникнути подряпин.


clutch.net.ua