42 спалені бронемашини: у ЗСУ показали наслідки запеклих боїв (відео)

04.05.2024   15:35    1520

Українські захисники з 58-ої ОМБр написали, що російські генерали на Донецькому напрямку “влаштували масштабне жертвоприношення”, кинувши на загибель живу силу і техніку.

Українські підрозділи на Донецькому напрямку успішно відбили наступ російських військ, знищивши 42 російські танки й бронемашини в районі одного з населених пунктів. Як повідомили 2 травня в соцмережах бійці 58-ої ОМБр імені гетьмана Івана Виговського, спалена техніка противника стала результатом запеклих боїв, що велися на невеликій ділянці фронту.

Останні новини:  Побиття та погрози розстрілом: як відправляють у бій російських вояків. ВІДЕО



“Весняні жнива смерті. Маленький клаптик землі біля одного з донецьких сіл став ареною жорстоких боїв із російськими окупантами. Здається, останніми тижнями путінські генерали влаштували масштабне жертвоприношення своїм пекельним богам, кидаючи на погибель нові сили й техніку”, — пишуть у коментарі під відео українські військові.



Судячи з кадрів, бійці Сил оборони чинили запеклий опір силам ворога, що наступають. Зокрема, у боях брали участь бійці 58-ї бригади спільно з підрозділами Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького, 762-ї бригади охорони Держспецслужби транспорту, а також інших військових формувань.