У російському Воронежі пролунав вибух і почалася масштабна пожежа (відео)

18.04.2024   10:31    4294

У російському Воронежі пролунав вибух і почалася масштабна пожежа. Це сталося ввечері 17 квітня. Очевидці повідомляють, що над одним із районів міста піднімається густий стовп диму.

Мешканці російського міста викладають наслідки пожежі у соцмережі. Офіційні коментарі щодо інциденту повідомили вже згодом. За даними МНС, у Воронежі в ангарі нібито спалахнули пиломатеріали та верстати. Інформація про постраждалих та причини пожежі уточнюється.

Останні новини:  У Києві на окружній дорозі перекинулася вантажівка: ледь не загинула жінка-пішохід (відео)

Також у регіоні повідомили про небезпеку атаки БПЛА. Її оголосили на території всієї Воронезької області РФ.





За словами губернатора Воронезької області Олександра Гусєва, над Воронежем нібито перехоплено українського безпілотника. За попередніми даними, під час падіння безпілотника пошкоджено промислову будівлю, на місці працюють оперативні служби, зазначив губернатор.

Тим часом росіяни, які мешкають в епіцентрі вибуху, жваво діляться почутими вибухами. “Лячно якось”, “Не чула”, “Я чула”, “Мені 10 хвилин тому СМСка прилетіла, що небезпеки немає…”, “Довбонуло”, “Думала, що здалося”, “Це наші літаки на полігоні чи танки, не бійтеся”, “Було гучно”, – влаштували перекличку у пабліках жителі Воронежу.

Останні новини:  Як виглядало село Кринки на лівобережжі Херсонщини до повномасштабної війни (відео)

У російському Воронежі пролунав вибух і почалася масштабна пожежа - відео 1