Рейдерський захват квартири у Києві: з’явилася нова інформація стосовно сімейного конфлікту, Єлизавета Птиця прокоментувала ситуацію

24

Collection of scenes of family conflict or relationship problem with unhappy married couples and children. Family or domestic abuse, unhappy marriage. Vector illustration.Collection of scenes of family conflict or relationship problem with unhappy married couples and children. Family or domestic abuse, unhappy marriage. Vector illustration.

У центрі суспільного інтересу опинилася історія, що об’єднала в собі елементи сімейної драми та правової боротьби. Єлизавету Птицю, відомого психотерапевта звинувачують у рейдерському захваті квартири, проте жінка спростувала інформацію.

Що сталося?

Військовослужбовець 47-ї бригади ЗСУ Федір Кубасов, заявляє, що його дружина намагається забрати в нього квартиру, вдаючись до неправомірних дій. Своєю чергою, свідчення адвоката Єлизавети говорять про те, що всі звинувачення є безпідставними.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

В основі цього конфлікту лежить не лише правова, але й особистісна драма, поглиблена роками спільного життя, під час якого обидва були занурені у шквал взаємних звинувачень та нерозуміння. Єлизавета Птиця, зазначає, що протягом кількох років зазнавала психологічного тиску з боку чоловіка, що й змусило її шукати прихисток за межами спільного помешкання, яке, згідно з документами, належало їй.

Крім того, є інформація, що в помешканні Єлизавети, де досі перебувають її особисті цінні речі, з’явився факт присутності іншої жінки, щобільше, невідома особа проживала у квартирі подружжя протягом тривалого часу.

Федір Кубасов  не заперечує ці факти, відкрито заявляючи, що в його житті з’явилася інша партнерка, з якою він планує створити сім’ю і облаштувати спільне життя у зазначеному помешканні. За словами адвоката Єлизавети Кубасової, жінка була фактично позбавлена можливості відвідувати власну квартиру.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

У відповідь на цю ситуацію, психолог запропонувала Федору Кубасову розірвання шлюбу. І хоча за умовами попередньо укладеного шлюбного контракту вказане майно належить виключно їй, вона виявила готовність продати квартиру та розділити отримані від продажу кошти порівну.




Слід зазначити, що Єлизавета Кубасова також неодноразово підкреслювала наміри підтримувати Федора, зокрема під час його служби та після повернення до мирного життя. Жінка пропонувала психологічну допомогу, а також підтримувала чоловіка фінансово, коли він вступив до лав ЗСУ. Проте, Федір обирає шлях публічного обвинувачення та відмови від будь-якого діалогу.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Важливим моментом є ініціатива Єлизавети до діалогу та компромісу, намагання вирішити ситуацію цивілізованим шляхом через судові інстанції, враховуючи, що шлюбний контракт, дозволяє знайти рішення в межах правового поля.

При цьому, він відмовляється від будь-якого контакту, ігноруючи спроби жінки та її адвоката встановити контакт. Крім того, чоловік заявляє, що будь-які судові впровадження він може заборонити, оскільки закон на його боці.

Чоловік вдався до неправомірних дій, змінивши замки у квартиру. Після чого Єлизавета Птиця разом з представниками поліції та спеціалізованою службою з відкриття замків прибули до квартири. Невдовзі з’явився і Федір, який перебував в агресивному стані. Чоловіку вкотре озвучили факт злочинності його дій та надали терміновий заборонний припис.

У відповідь на спроби розв’язати питання в межах закону, Федір вдається до публічних наклепів та звинувачень у бік дружини. Не дивлячись на це, жінка сподівається на мирне вирішення конфлікту.