Рецепт смачного салату з пекінською капустою

27.04.2024   00:00    402

Пекінська капуста – це смачний і корисний овоч, який можна включити в різноманітні страви для підтримки здоров’я. Салати саме з пекінською капустою дуже корисні для здоровʼя.


Пекінська капуста багата вітаміном С, який підтримує імунну систему та здоров’я шкіри. Крім того, вона містить вітаміни К, А, Е та групи B, а також мінерали, такі як кальцій, калій, магній та фосфор. Пекінська капуста містить антиоксиданти, такі як бета-каротин і лутеїн, які захищають клітини від пошкоджень вільними радикалами і зменшують ризик виникнення хронічних захворювань.

Останні новини:  Пухкі пончики на молоці, які тануть у роті

Дослідження показали, що споживання пекінської капусти може знизити ризик виникнення захворювань серця та інсульту завдяки вмісту антиоксидантів та фітонутрієнтів. Редакція сайту Добрі новини підготувала відмінний рецепт салату з пекінської капусти:

Рецепт смачного салату з пекінською капустою
  • 1 середня головка пекінської капусти;
  • 1 морква;
  • 1 червона цибуля;
  • 1 червона паприка;
  • 1/4 чашки оливкової олії;
  • 2 столові ложки бальзамічного оцту;
  • Сіль та свіжомелений чорний перець за смаком;
  • Насіння кунжуту (за бажанням, для прикраси).
Останні новини:  Секрети смачного холодця від бабусь

Наріжте пекінську капусту тонкими смужками або шматочками. Положіть її велику миску. Наріжте моркву, цибулю і паприку на дрібні кубики або солом’яні смужки. Додайте нарізані овочі до пекінської капусти в миску. У іншій малій мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та перець, щоб створити заправку.





Полийте овочі заправкою і добре перемішайте, щоб рівномірно розподілити заправку. Прикрасьте салат насінням кунжуту, якщо ви хочете. Подавайте салат прохолодним. Його можна зберігати в холодильнику до години до подачі, щоб смаки ретельно випробували один одного. Цей салат доповнить чудовий асортимент на будь-який стіл або буде смачним додатком до будь-якого обіду чи вечері!

Останні новини:  Бездоганний салат, який ви полюбите з першої виделки з овочами і куркою


noviydoctor.com