З українською локалізацією всередині: екіпаж розказав, як Abrams бʼє ворожу техніку (відео)

07.05.2024   15:35    946

За словами членів екіпажу, Abrams дуже маневрений, точний, але не має в арсеналі осколкових боєприпасів.

Українська армія отримала партію американських танків Abrams M1A1 SA. Екіпаж 47-ї окремої механізованої бригади розказав про застосування машин. Відповідний сюжет опублікували на Армія TV.






Командир танка Abrams Дмитро каже, що машина надзвичайно маневрена попри свою вагу та точна. Він також спростував заяву про відведення танків з фронту, як писали західні медіа. За словами військового, це брехня повна. Зараз танки не воюють один проти одного, тому доводиться корегувати тактику. Хоча сам Abrams саме для таких задач створювався: вийти й знищити ворожу техніку.

Останні новини:  На Харківщині ЗСУ ліквідували та взяли у полон росіян (відео)

“Буквально кілька днів тому виконували задачі, які ставить командування. Працюємо по ворогу як по піхоті, так і по техніці. З того, що було уражено останнім це зупинений FPV-дроном танк Т-62. Ми виїхали його й добили. Він вже нікуди не поїде”, — розповів Дмитро.

Також він додав, що бронебійні снаряди зі збідненого урану працюють дуже класно й “прошивають броню”, але він нарік, що на Abrams немає осколкових боєприпасів. Це дозволило б розширити його спектр застосування. Вести бій, за словами Дмитра, можна в будь-який час доби завдяки якісній оптиці.

Останні новини:  ЗСУ знищили ворожий танк з екіпажем у Кремінній (ВІДЕО)

Примітним фактом є локалізація Abrams. Всередині багато панелей отримали українську мову. Також бортова частина і корпусу і башти має динамічний захист ARAT-1.

абрамс в зсуFullscreen
Бойовий модуль командира отримав українську мову

Навідник із позивним “Кока” каже, що коли він вперше побачив всю начинку машини, то думав, що тільки місяць піде на те, щоб зрозуміти, що за що відповідає. Також треба було перевчитися керуванню баштою, воно відмінне від радянських машин. За словами “Коки”, Abrams може ефективно уразити ціль на відстані до 4 км. Механік-водій також розказав, що Abrams витримував удар “Ланцета”.

Останні новини:  Перехрестився і станцював: Усик яскраво відреагував на перемогу Берінчика (відео)
Відео з таймкодом