Рада ЄС обговорить постачання озброєнь Україні

17.04.2024   09:45    218
Рада ЄС обговорить постачання озброєнь Україні

Фото: Getty Images

Рада ЄС обговорить 22 квітня постачання озброєнь Україні

Стано зазначив, що “держави-члени роблять усе, що можуть, щоб допомагати Україні захищатися”, і що ця допомога надається третій рік поспіль.

В Люксембурзі 22 квітня Рада ЄС у закордонних справах обговорить постачання озброєнь Україні. Про це повідомив офіційний представник глави дипломатії ЄС Жозепа Борреля Петер Стано на брифінгу в Брюсселі, передає Інтерфакс-Україна.

Останні новини:  Подружжя з РФ роками жило в Чехії і координувало операції ГРУ - ЗМІ

“Ми цілком усвідомлюємо потреби України й ми намагаємося задовольнити ці потреби всім тим, що держави-члени можуть поставити. Але, зрештою, це державам-членам визначати, що і коли вони можуть направити Україні”, – зазначив Стано.

За його словами, “держави-члени роблять усе, що можуть, щоб допомагати Україні захищатися”. Стано зазначив, що ця допомога надається третій рік поспіль, і вона безпрецедентна.



Як зазначається на сайті Ради ЄС, глави МЗС обговорять 22 квітня українську ситуацію після неформального обміну думками за допомогою відеоконференції з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою і міністром оборони Рустемом Умєровим.

Останні новини:  Українка перемогла у конкурсі краси на Близькому Сході (фото)

“Наступні дебати відбудуться в присутності міністрів закордонних справ і оборони ЄС на спільному засіданні”, – йдеться в анонсі заходу.




korrespondent.net