Міф про алігаторів у каналізації — правда: міські працівники переконалися в цьому (відео)

26.04.2024   11:31    1137

Робот, оснащений камерою, спрямований на перевірку вибоїн на дорозі, випадково виявив рептилію. Відеозапис цього моменту став вірусним.

Підтвердження страшного міфу про алігаторів у каналізації було виявлено в штаті Флорида, коли робочі з Ов’єдо помітили півтораметрову рептилію, що мешкає в трубі, заповненій мулом. Про це пише New York Post.






Ці знімки викликали хвилю обурення на сторінці міської адміністрації у Facebook, наголошуючи на серйозності ситуації та нагадуючи про легенду про алігаторів у каналізації, що ходить у великих містах, особливо після виходу культових фільмів про монстрів із підземних тунелів.

Останні новини:  Бразилія потерпає від наймасштабнішої в історії повені (відео)

Робот, оснащений камерою, спрямований на перевірку вибоїн на дорозі, випадково виявив дещо набагато страшніше — алігатора. Відеозапис цього жахливого моменту став вірусним, викликавши широкий резонанс у мережі.

Соціальні мережі були приголомшені рептилією, що мешкає в стоках і нагадує лиходія, який сидить у каналізації, — “Вбивцю Крока” з франшизи про Бетмена.

“Ви коли-небудь бачили щось подібне”, — запитав один із приголомшених глядачів, а інший написав: “Ух ти, як страшно”.

Останні новини:  Ворог 4 травня обстріляв Сумську область: постраждало двоє людей (ВІДЕО)
алігаторFullscreen
Фото: Скриншот

Інші загадувалися над питанням, як алігатору вдалося проникнути в лабіринтову дренажну систему, що складається із 75 миль підземних труб під містом.

Адміністрація міста Ов’єдо припустила, що він проник через “один зі ставків зливової каналізації”, які використовуються для запобігання повеней під час штормів.

Начальник служби експлуатації сказав, що вони просто раді, що з рептилією зіткнулася не людина, а робот.

Останні новини:  Спецпризначенці СБУ “відмінусували” більше півсотні броньованої техніки і майже 500 окупантів (ВІДЕО)

Ґрунтуючись на цій події, багато хто загадується над питанням, наскільки поширений цей міф, і наскільки він може бути правдивим. Деякі випадки в минулому, включно з інцидентом у Нью-Йорку 2010 року, коли алігатор виповз зі стічної канави у Квінсі, вказують на можливість його існування і в інших містах.

Однак, незалежно від історичних фактів, виявлення алігатора в каналізації Флориди нагадує про реальну небезпеку, яка може ховатися під землею.