Салат Царська шуба, тепер він ще смачніший, якщо додати секретний інгредієнт

06.05.2024   13:00    297

Нам дуже подобається, а чоловіку такий салат сподобався ще більше, ніж класичний салат під шубою, а вся справа в секретному інгредієнті замість оселедця! Це не просто салат під шубою, це “Царська шуба” і всі, хто куштує, в захваті від смаку! Рекомендую вам спробувати!


Інгредієнти:

  • картопля 2 шт.
  • горбуша холодного копчення 400 гр. (цей самий секретний інгредієнт замість оселедця)
  • пучок зеленої цибулі
  • майонез
  • морква велика 2 шт.
  • варені яйця 4 шт.
  • буряк 2 шт.

Приготування:

Салат готую в прозорому салатнику, щоб було видно усі шари, має дуже гарний вигляд!



Картоплю для цього салату я не відварюю, запікаю в духовці, від цього салат виходить ще смачнішим! Запечена картопля надає свою родзинку, а запікаю я її просто у фользі цілою, прямо зі шкіркою. Запечену картоплю очищаю від шкірки та натираю першим шаром на крупній тертці і розрівнюю рівним шаром по всій поверхні салатника. Зверху змащую майонезом за допомогою звичайного кулінарного пакета.

Останні новини:  Млинці-Зебра в рази смачніші за класичні



А потім беру той самий секретний інгредієнт замість оселедця, це горбуша холодного копчення. Рибу розбираю на дрібні шматочки, знімаю шкірку і прибираю всі кістки, ріжу дрібними кубиками. Нарізану рибу перекладаю в салатник зверху на картоплю другим шаром і розрівнюю.

Далі беру пучок зеленої цибулі та дрібно нарізаю. Цибулю кладу зверху на рибу. Зверху змащую майонезом.

Останні новини:  Універсальний продукт, за допомогою якого ресторанні кухарі покращують смак страв

Потім беру моркву і теж запікаю, вона набагато смачніша, ніж варена. Запечену моркву натираю на крупній тертці і роблю наступний шар салату. Обов’язково змащую майонезом.

Потім беру чотири варених яйця і натираю їх на дрібній тертці зверху на моркву. Багато хто не кладе яйця в цей салат, але мені здається, що з яйцем виходить смачніше і ніжніше, але це справа смаку. Натерті яйця зверху змащую майонезом.

Останні новини:  Таких крихких і ніжних ще не пробувала! Це найвдаліший рецепт горіхових рогаликів! Ну просто тануть в роті

Ну і наприкінці беру два буряки, які теж запікаю в духовці цілком у фользі. Запечений буряк дуже смачний і салат із ним просто чудово виходить! Буряк натираю на крупній тертці, розрівнюю і змащую зверху майонезом.

Салат прибираю просочуватися і потім подаю до столу, дуже смачно виходить! Приготуйте, вам обов’язково сподобається!


woman24.kyiv.ua