Skoda представила концепт електричного гоночного автомобіля Enyaq RS Race (ВІДЕО)

06.05.2024   15:05    432

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race, заснований на серійній моделі Enyaq Coupe vRS. За словами глави Skoda Motorsport Міхала Храбанека, цей проєкт демонструє, як автоспорт покращує емоційне сприйняття бренду та вносить цінний досвід у майбутні моделі Skoda.


Перші ескізи показують агресивний дизайн передньої частини з великим спліттером, розширеними колісними арками та гоночними замками капота. Ззаду увагу привертає величезний дифузор та масивне аеродинамічні крило, натхнене гоночними автомобілями Skoda минулих років.

Останні новини:  Бійці ЗСУ знищили танк-черепаху і ББМ росіян Джавеліном і Стугною (ВІДЕО)

Даніель Петро, старший дизайнер Skoda, зазначає, що аеродинаміка концепту натхнена ралійною Skoda Fabia Rally2. Усередині автомобіля передбачені повна захисна клітина та п’ятиточкові ремені безпеки.

За словами Петра, Enyaq RS Race обіцяє бути нижчим, широким, легким і, що найважливіше, динамічнішим, ніж його дорожній аналог. Хоча купити такий автомобіль незабаром не вийде, у майбутньому його технології можуть з’явитися в серійних моделях vRS.



Останні новини:  ЗСУ знищили штурмову колону окупантів на мотоциклах (ВІДЕО)


Аmpercar.com