Кредит у ломбарді: плюси та мінуси

79

Ситуацій, коли терміново знадобилися гроші, а в гаманці порожньо, може бути безліч. Зламалася автівка, захворів хтось із рідних, потрібно якомога швидше щось купити, з’явилися інші непередбачені витрати — на все це можна позичити гроші у друзів або рідних. А якщо немає бажання посвячувати близьких людей у фінансові труднощі, можна скористатися послугами ломбарду. Віддавши під заставу побутову чи іншу техніку, можна отримати потрібну суму грошей на термінові витрати.

Переваги оформлення кредиту в ломбарді

В Україні працює досить багато ломбардів, тому можна розгубитися, який саме обрати. Ломбард Золота Скриня пропонує вагомі переваги для оформлення кредитів. Якщо ви не знаєте, де краще взяти кредит під заставу техніки, оцініть, які плюси ви отримаєте в «Золотій Скрині»:

  1. Професійна оцінка вартості техніки всього за 5 хвилин — економія часу та реальне оцінювання техніки без заниження на користь ломбарду, тобто клієнт отримує максимальну суму від ринкової вартості пристрою.

  2. Найвигідніші умови кредитування — ставка від 0,75% на день.

  3. Досить великий розмір кредиту — до 70% ціни від ринкової вартості техніки.

  4. Зручний термін кредитування — від 1 до 30 днів, при цьому в разі потреби його можна продовжити.




  5. Мінімальний пакет документів — паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та ідентифікаційний код.

  6. Онлайн-оцінка техніки — щоб дізнатися попередню вартість предмета застави, необов’язково йти до ломбарду, можна зробити це онлайн, оформивши відповідну заявку на сайті. Це зручно, якщо ви ще не вирішили, що саме хочете віддати під заставу.

  7. Приймання будь-якої техніки — клієнт може отримати кредит під заставу мобільного телефона, планшета, ноутбука, електроінструмента, телевізора, пилососа, кухонного комбайна, мультиварки, електричного чайника тощо.

  8. Оперативний викуп до 10 хвилин — завдяки злагодженій роботі працівників можна швидко викупити свою техніку.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Щоб дізнатися більше про оформлення кредиту під заставу портативної чи побутової техніки в «Золотій Скрині», можна замовити безкоштовну консультацію онлайн або телефоном.

Мінуси отримання кредиту в ломбарді

Щоб точно визначитися, чи потрібно оформлювати кредит саме в ломбарді, варто дізнатися не лише про переваги його послуг, а й про недоліки. Ось які мінуси має оформлення кредиту під заставу техніки в ломбарді:

  1. умови кредитування вигідні, однак відсоток за кредитом все ж таки вищий, ніж у банку;

  2. майном, яке надається під заставу, неможливо користуватися;

  3. техніку не вдасться повернути, доки борг не буде сплачений;

  4. щоб отримати велику суму коштів у кредит, потрібно віддати під заставу дорогу техніку.

Перед оформленням кредиту в ломбарді слід зважити всі «за» і «проти». Так можна одержати кошти під заставу техніки на вигідних для конкретного клієнта умовах.

Як отримати гроші в кредит під заставу техніки

Коли потрібно взяти гроші в кредит, більшість людей думають, що в ломбард потрібно нести, наприклад, мобільний телефон або телевізор. Однак «Золота Скриня» приймає від клієнтів будь-яку техніку. Тому необов’язково відмовлятися від справді потрібних у повсякденному житті речей, якщо терміново знадобилися гроші, а до зарплати ще далеко.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Удома може зберігатися цілком справна техніка, якою вже не користуються або яка потрібна лише зрідка. Це може бути хлібопічка, старий смартфон, фотоапарат, електронна книга, шуруповерт, портативний телевізор, пароварка, кухонний комбайн або м’ясорубка. Якщо ця техніка не потрібна постійно, її можна віддати під заставу в ломбард. Борг можна повернути вже за кілька днів — і техніка знову буде у вільному користуванні.

Отже, як отримати кредит у ломбарді під заставу техніки:

  1. Вам терміново знадобилися гроші, і ви вирішили скористатися послугами ломбарду. Для початку виберіть техніку, яку плануєте залишити під заставу. Пам’ятайте, що це може бути будь-яка техніка — від відбійного молотка до відеореєстратора.

  2. Завітайте до ломбарду «Золота Скриня». Відділення працюють уже в 14 регіонах України, і цей перелік постійно розширюється.

  3. Передайте техніку фахівцю для оцінки. Під час оцінювання предмета застави важливу роль відіграють технічний стан, зовнішній вигляд і комплектація пристрою.

  4. Після того як техніку оцінено, фахівець може встановити суму кредиту та повідомити її вам.

  5. Якщо сума кредиту та умови оформлення влаштовують, ви підписуєте договір та отримуєте кошти, які одразу можете витратити на власний розсуд.

  6. Ваша техніка, віддана під заставу, залишається в ломбарді та зберігається у спеціальному сховищі відділення на весь термін дії договору (нею ніхто не користується).

  7. Коли закінчується дія договору, у разі потреби ви можете продовжити термін кредитування. Для цього потрібно сплатити проценти за користування кредитом.

  8. Якщо ви не плануєте продовжувати термін кредитування, ви можете викупити техніку. Для цього потрібно сплатити суму кредиту та проценти за користування кредитними коштами.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Швидке оформлення кредиту під заставу техніки в «Золотій Скрині»

Ломбард «Золота Скриня» зручний тим, що ви можете вибрати техніку, яка підходить для застави, не виходячи з дому. Якщо у вас є кілька варіантів нової чи вживаної техніки, вам не доведеться нести все це в ломбард, щоб зрозуміти, з яким саме пристроєм ви отримаєте найбільшу суму кредиту. Для цього передбачена онлайн-оцінка техніки.

Для онлайн-оцінювання потрібно зайти на сайт «Золотої Скрині» та заповнити заявку. У ній слід вказати особисті дані та контакти, тип і модель техніки, виробника, а також оцінити стан пристрою та в разі потреби заповнити поле з додатковою інформацією. Коли фахівець оцінить вказану техніку, з клієнтом зв’яжеться співробітник компанії. Після цього вже можна ухвалювати рішення, коли та з чим іти до ломбарду для оформлення кредиту. Це значно заощаджує час.

Якщо потрібен кредит під заставу техніки, у «Золотій Скрині» це можна зробити швидко та вигідно.