Фасадні дошки з ДПК: створіть ідеальний паркан

21

Заміський будинок – це не лише чудова будівля, оточена зеленим садом, яка має перелік комфортних кімнат. Він потребує захисту, обмеження території власника, яку мають обрамляти надійні дошки для паркану. Це забезпечує захист від неочікуваних гостей – саме цим  пояснюється бажання побудувати якісний паркан.

Огородження дозволяє не тільки акцентувати увагу на розмірі присадибної ділянки, а й служить своєрідною перешкодою, відокремлюючи будинок від зовнішніх територій. Щоб зробити якісний стильний паркан, потрібна спеціальна дошка. Подібний елемент стане центром уваги, додаючи до навколишнього простору ноту краси, елегантності.

Переваги композитних парканних дошок

Однак підбір дошки, що підходить для будівництва забору, може стати справжньою проблемою, адже сучасний ринок презентує великий перелік варіантів. Бажаючим поєднати міцність та візуальну привабливість варто звернути увагу на композитну дошку. Дошки з ДПК забезпечують наступні переваги.

  1. Високий ступінь міцності, що дозволяє матеріалу витримати навіть екстремальну, непередбачувану погоду. Він не вицвітає під відкритим сонцем, не змінює колір, не тріскається.
  2. Стійкість до комах-шкідників та поширення грибків, плісняви. Паркан буде надійно захищений від пошкоджень, а його красивий зовнішній вигляд радуватиме господарів довгі роки.
  3. Естетична привабливість: ДПК імітує натуральне дерево, виглядає ефектно, елегантно. Кожен клієнт зможе підібрати дошки, які ідеально відповідають дизайну будинку, ділянки.
  4. Композитні паркані дошки досить легко монтувати. Встановити їх можна самостійно, без запрошення найманих фахівців.
  5. Складний догляд не вимагає втрати часу: достатньо періодично мити звичайною водою та милом свій паркан. ДПК не потребує спеціального просочення або фарбування. Періодично варто очищати дошки від листя, бруду. Якщо будь-яка дошка зазнала пошкоджень, її завжди можна замінити.

Варто подбати і про довкілля. Отже, віддаючи перевагу композитній дошці, власник присадибної території робить вагомий внесок в охорону навколишнього середовища. ДПК не забруднює водоймища, ґрунту, не містить шкідливих речовин.




Замовлення і вартість

Для тих, кого цікавить цінове питання: композитні дошки можуть коштувати дорожче, ніж дерев’яні аналоги. Проте перелік вищезазначених переваг виправдовує цю вартість.

Готові створити свій ідеальний паркан? Радимо звернути увагу на продукцію виробника ДПК POLYROOT: компанія пропонує сертифіковану високоякісну продукцію. Покупець отримує товар без посередників. Велика кількість фактур і кольорів допоможе підібрати найбільш підходящий варіант. Для зв’язку з консультантом необхідно заповнити форму зворотного зв’язку та обговорити умови доставляння до будь-якого міста України без обмежень.