Dongfeng планує виробляти понад 100 000 електрифікованих авто в Італії щороку

18.04.2024   14:51    319

Незабаром Італія зможе залучити до своїх берегів нового виробника авто. Мова йде про китайську компанію Dongfeng Motor Group, яка зацікавлена у виробництві понад 100 000 електрифікованих автомобілів на рік у країні.

 

Нещодавно керівник європейського ринку Dongfeng Цянь Се сказав, що виробництво автомобілів у Італії відкриє бренд для решти континенту.

Останні новини:  Названо найбільш популярні автомобілі з пробігом серед українців

“Італія є одним із найбільших автомобільних ринків Європи, і для китайського виробника автомобілів, який має місцеве виробництво, це означає, що ви можете постачати продукцію в усі інші країни цього регіону”, – сказав Се.

На сьогодні Stellantis є найбільшим виробником автомобілів в Італії, а в Китаї має спільне підприємство з Dongfeng для виробництва авто Peugeot і Citroen. Однак виконавчий директор Stellantis Карлос Таварес висловився проти того, щоб італійська влада переслідувала китайських автовиробників.

Останні новини:  Стало відомо, коли в Україні почнуться продажі Renault Duster нового покоління

“В Італії ви можете скористатися всією сильною спадщиною, яку країна має в автомобільній промисловості”, – додав Се.



Минулого року Dongfeng продала 1,72 мільйона автомобілів, що значно нижче найкращого 2017 року, коли було продано 2,83 мільйона одиниць. За даними Bloomberg, переговори між Dongfeng та італійським урядом тривають. Китайському бренду можуть бути представлені варіанти виробничих майданчиків у найближчі тижні.





autogeek.com.ua

Останні новини:  10 звуків, які розкажуть про несправності автомобіля