Бразильський адвокат випадково перетворився на справжнього героя соцмереж (ФОТО)

24.04.2024   16:40    232

Леонардо Муйлаерт, бразильський адвокат, що випадково перетворився на справжнього героя соцмереж, завдяки своїй схожості на знаменитого Крістофера Ріва — актора, який втілив образ Супермена у фільмі. Про це розповідає France 24.


Леонардо Муйлаерт позує на вертолітному майданчику під час відвідування лікарні в Ріо-де-Жанейро © Mauro PIMENTEL / AFP

На Comic-Con 2022 у Сан-Паулу, 36-річний Леонардо стояв у черзі, коли один з учасників зняв його на відео і виклав у TikTok, де Леонардо швидко став сенсацією. Відео, в якому фанат запитав, чи це не Кларк Кент, зібрало мільйони переглядів.

Останні новини:  Спритний лебідь змусив туристку одягнути маску, чим дуже розсмішив мережу
Справжній супергерой: Муйлаерт допомагає літній жінці перейти вулицю © MAURO PIMENTEL / AFP

До того часу Муйлаерт не мав профілів у соцмережах, але після виявився в центрі уваги, здобувши прізвисько “бразильський Супермен”. Надихнувшись популярністю, він вирішив придбати костюм Супермена і почав подорожувати Бразилією, відвідуючи школи, лікарні, та різні соціальні заходи, надихаючи людей своєю добротою.





Леонардо Муйлаерт у ролі Супермена відвідує пацієнтів Національного інституту травматології та ортопедії (INTO) у Ріо-де-Жанейро © Mauro PIMENTEL / AFP

Муйлаерт каже, що його діяльність надає символ надії і добра у тяжкі часи. Завдяки його внеску, його історія стала натхненням не тільки для його країни, але і для всього світу, демонструючи силу позитивних дій та справжнього героїзму.

Останні новини:  Кумедна реакція диких тварин на дзеркало в джунглях (ВІДЕО)
36-річний Леонардо Муйлаерт, якого називають бразильським суперменом, позує для фотографії з жінкою на площі Саенс-Пена в районі Тіжука в Ріо-де-Жанейро © MAURO PIMENTEL / AFP