Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

06.05.2024   00:10    565

У найнетиповіших ситуаціях тварини можуть стати головними героями, а їхні вчинки — предметом шаленої популярності. У Китаї кіт став зіркою соціальних медіа після того, як випадково підпалив будинок і став “працювати” заради відшкодування збитків.


Кота на ім’я Цзінгудяо можна назвати справжнім професіональним “блогером”. Випадково увімкнувши індукційну плиту на кухні своєї господарки, він спричинив пожежу, що призвела до збитків у розмірі 14 000 доларів США.

Останні новини:  Ігри з бджолою перетворили щеня на пухку панду

Пожежники знайшли золотистого британського короткошерстого кота, який ховався в шафі нагорі, весь у попелі, але пухнастик дивом не постраждав. Виявилося, що під час гри на кухні Цзінгудяо випадково наступив на сенсорну панель індукційної плити, ввімкнув її і в результаті спалив будинок.





Дандан, власниця кота, не зважаючи на нещасний випадок, вирішила дивитися на це з гумором і залучити кота до “роботи”, щоб покрити витрати.

Вона перейменувала свій акаунт у соціальній мережі Douyin на “Найкрутіший кіт провінції Сичуань” і розпочала прямі трансляції, під час яких Цзінгудяо виступає перед аудиторією. Ці прямі ефіри здобули шалену популярність, зібравши вже 8 мільйонів переглядів.

Дандан навісила на котика ярлик “палія” і навіть ініціювала розмову по відеозв’язку з пожежником, у якій просила навчити Цзінгудяо правилам пожежної безпеки. Пожежник, здивований таким запитом, жартував, що вже намагався зацікавити питаннями безпеки пожежну собаку, але безрезультатно.

13 квітня Дандан оприлюднила лист-вибачення, у якому визнала свою відповідальність за ввімкнену плиту та пообіцяла бути уважнішою щодо пожежної безпеки в майбутньому, закликаючи інших до того ж.

Користувачі соціальних мереж відреагували на цю історію з гумором.

Один з них, під псевдонімом Цзінгудяо, жартома написав: “Я просто хотів приготувати мамі вечерю”.

Інша жінка написала: “Дякую. Я щойно вимкнула електричну плиту. У мене є неслухняний кіт, який ходить всюди в моїй квартирі”.

Третій користувач додав : “Мій кіт постійно спускає воду в туалеті, змушуючи мене платити великі рахунки за воду”.