Бої в Красногорівці: "Білі Янголи" показали евакуацію останніх мешканців (відео)

26.04.2024   09:31    484

Поліція щодня вивозила з Красногорівки по 10-20 людей. Евакуація відбувалась під наглядом російського дрона та у супроводі ударів артилерії.

25 квітня Національна поліція опублікувала кадри, зняті у Красногорівці Пологівського району на Донеччині. Четверо поліцейських прибули у містечку на лінії фронту, щоб вивезти звідти останніх мешканців. Про обставини, в яких працює команда поліції “Білі Янголи”, розповіли на порталі Міністерства внутрішніх справ.

Останні новини:  ЗСУ знищили біля Часового Яру російську «Ракушку» (ВІДЕО)



На відео можна побачити правоохоронців з команди “Білих Янголів” — Артем Щусь (начальник поліції Курахового), Василь Піпа, Рустам Лукомський і Володимир Райвич. Команда приїхала у Красногорівку і відшукує людей, які погодились евакуюватись. У кадр потрапляє сліпа бабуся, чоловік з милицями, кілька жінок та чоловіків старшого віку.



“Увесь час над екіпажем кружляє ворожий дрон, який спрямовує удари артилерії. Евакуація з Красногорівки зараз – украй важка”, — розповіли представники поліції.

Останні новини:  Прикордонники показали, як знищують росіян та позиції піхоти під Бахмутом та Куп'янськом (відео)

Коли саме зняте відео евакуації жителів Красногорівки, у статті не вказується. Видно, що на момент зйомки у селі було сонячно, тепло та сухо.

Бої на Донбасі — ситуація в Красногорівці

Зазначимо, на онлайн-карті бойових дій DeepState показано, що лінія фронту проходить східними околицями Красногорівки. Станом на 25 квітня позначено, що тривають бої на п’ятій частині. У звіті Генштабу ЗСУ згадується цей населений пункт: біля цього містечка, а також ще трьох сіл, ворог атакував у Новопавлівському напрямку 21 раз.

Останні новини:  Бійці 128 бригади ТрО з Дніпра створили дрон "Оркоріз" (ВІДЕО)
Бої на Донбасі, Красногорівка, карта, 25 квітняFullscreen
Бої на Донбасі – ситуація в Красногорівці станом на 25 квітня
Фото: DeepState