"Битва крашанками" та поява Фінляндії у сфері з джинсів: у Мальме відбулась церемонія відкриття "Євробачення-2024". ВІДЕО

06.05.2024   19:06    643

У неділю, 5 травня, у шведському місті Мальме відбулася церемонія відкриття 68-го пісенного конкурсу “Євробачення-2024”. Всі учасники пройшли “Бірюзовим хідником”.

Не взяла участі у цьому процесі лише делегація з Ізраїля на знак вшанування роковин Голокосту. Трансляцію церемонії вели на офіційному YouTube-каналі “Євробачення”, інформує OBOZ.UA.


Цьогорічними ведучими церемонії стали дві драг-діви Електра та Тіа Кофі. Разом з єврофанами міжнародного пісенного конкурсу їм вдалося розгледіти найцікавіші костюми та дізнатися про хвилювання виконавців перед виходом на головну сцену “Євробачення”.

Останні новини:  ЗСУ знищили ворожий танк з екіпажем у Кремінній (ВІДЕО)

Дует alyona alyona і Jerry Heil, який цьогоріч представляє Україну на конкурсі, вийшов на хідник у доволі промовистих образах з підвішеними ключами. Таким чином виконавиці  нагадали іноземцям про тероризм РФ на території України та закликали допомогти фінансово відбудувати українську гімназію в селі Велика Костромка, Дніпропетровська область. До того ж alyona alyona і Jerry Heil з нагоди православного Великодня подарували ведучій кошик з крашанками та паскою. Ба більше, просто посеред прямого ефіру вони влаштували “битву” крашанками та розповіли про українські традиції.



Справжній перформанс під час інтерв’ю та у фотозоні влаштував фінський представник Windows95man. Артист з’явився на бірюзовому хіднику у загадковий спосіб. Він надягнув на себе та свого колегу сферу, повністю зшиту з джинсів. З-під неї у виконавця проглядалися лише ноги. Втім, він швидко розкрив свою особистість і зізнався, що коли маскувався, то в телефоні дивився футбольний матч.



Цьогоріч головний пісенний конкурс проходить у Мальме. Перший та другий півфінали відбудуться 5 і 7 травня, а переможця Європа обиратиме 11 травня. Загалом у конкурсі беруть участь 37 країн.

Останні новини:  Угорщина ветувала формулу миру Зеленського на комітеті Ради Європи, але Ліхтенштейн знайшов вихід (ВІДЕО)

Нагадаємо, дует alyona alyona і Jerry Heil боротиметься за можливість потрапити до гранд-фіналу вже 7 травня у першому півфіналі “Євробачення-2024”.