BMW показала фото нового X3 у камуфляжі

16.04.2024   12:31    443

Компанія BMW оприлюднила перші фотографії та інформацію про X3 нового покоління. Кросовер у кузові G45 дебютує до кінця року і стане найбільш драйверською генерацією моделі.

Також новинці обіцяно найнижчий у класі коефіцієнт опору повітря — 0,27. Знизити показник на 0,02 вдалося завдяки оптимізації форм кузова та днища, новим активним «жалюзі» у решітці радіатора та колесам.

Останні новини:  Експерт розповів, чому автовиробники перестали робити двигуни-мільйонники

Новому X3 поміняли кінематику та еластокінематику підвісок, розширили колію (хоча колісна база не змінилася), плюс модернізували стабілізатори поперечної стійкості та замінили рульовий механізм на більш точну систему EPSapa. У версії X3 M50 також з’явиться задній диференціал з блокуванням, набір розпірок і підсилювачів, а також жорсткіші пружини.



Втім, на цьому нововведення не закінчуються, оскільки на X3 G45 серйозно покращено роботу електронних асистентів. Кросовер зможе розпізнавати самокатників та мотоциклістів, навчиться попереджати про небезпеку відкриття дверей. Заявлено функції активного утримання в межах смуги, адаптивний круїз-контроль з детекцією світлофорів та паркувальний помічник.

Останні новини:  Тест-драйв електромобіля Volvo EX30: вивчаємо ключові фішки інноваційного кросовера

Гамма двигунів X3, як і раніше, включатиме бензинові та дизельні агрегати з різним ступенем електрифікації. А на заміну електричному iX3 прийде кросовер Neue Klasse, провісником якого виступив концепт Vision Neue Klasse X.




avtomir.ua