В РФ чиновниця відзвітувала про виробництво карбюраторів до електромобілів

29.03.2024   15:31    363
В РФ чиновниця відзвітувала про виробництво карбюраторів до електромобілів

Фото: Autonews.ru

Чиновниця “налагоджує виробництво” карбюратору до елекромобіля


У звіт про результати своєї роботи чиновниця додала вкрадену в інтернеті новину. Тільки не второпала, що “новина” опублікована сатиричним виданням.

У Росії чиновниця у звіті про результати своєї роботи заявила про налагодження виробництва карбюраторів до електромобілів, повідомляє видання Агентство.

Звіт першої заступниці голови уряду Ульянівської області РФ Марини Алексєєвої було опубліковано на сайті Громадської палати області.

“Найбільше підприємство м.Дімітровграда ТОВ ДААЗ приступило до великого переоснащення під випуск карбюраторів до майбутнього вітчизняного електромобіля Атом. У цей проект Росатом вже вклав 1,1 млрд рублів”, – написала чиновниця у звіті.



Зазначимо, карбюратор – це вузол системи живлення двигуна внутрішнього згоряння, призначений для приготування суміші рідкого палива з повітрям та регулювання подачі палива в камеру згоряння. У сучасних двигунах внутрішнього згоряння практично не використовується через застаріння технології. В електромобілях не може використовуватися в принципі через відсутність двигуна внутрішнього згоряння.



Фрагмент звіту чиновниці, в якому йшлося про карбюратори, практично повністю співпав із текстом сатиричного видання Панорама, опублікованого у вересні 2023 року. Причому на сайті Панорами прямо зазначено: “Всі тексти на цьому сайті є гротескними пародіями на реальність і не є реальними новинами”.

Останні новини:  Huawei Luxeed S7 стане першим автомобілем із повністю автономним паркуванням

Цікаво, що сам проект електромобіля Атом, інвесторами якого стали КамАЗ та Росатом, незалежні російські журналісти називають яскравим прикладом корупції у Росії.

Як відомо, в Росії брехня на всіх рівнях державного управління стала звичним і повсякденним явищем: відкрито брешуть усі, включаючи Володимира Путіна, який обіцяв не підвищувати пенсійний вік, нападати на Україну, не проводити мобілізацію і т.і. З останньої брудної брехні – бездоказові та безпідставні звинувачення України, США та Великобританії у причетності до теракту у концертній залі Крокус. Проте у цю брехню, за інформаціює російських ЗМІ, не вірить навіть найближче оточення Путіна.

Останні новини:  Tesla планує розпочати масове виробництво електричних вантажівок у наступному році


korrespondent.net