Що таке підшипник і як підібрати правильний варіант?

21

Підшипники — це конструкційні елементи, які використовуються в більшості промислових механізмів. Вони максимально ефективно передають радіальні, осьові та комбіновані навантаження (в залежності від типу підшипника) з мінімальною втратою енергії на тертя. Підшипники широко використовуються в машино-, верстато- та автомобілебудуванні, загальній промисловості, комунальному та сільському господарстві. Провідним постачальником якісних та надійних підшипників на ринку України є Торговий дім «ГалПідшипник».

ГалПідшипник – основний асортимент товарів

Торговий дім ГалПідшипник пропонує своїм клієнтам підшипники, корпуси та підшипникові вузли в зборі, конвеєрні стрічки, приводні ремені та ланцюги, транспортерні стрічки, редуктори, сальникову набивку, спеціальні інструменти, контрольно-вимірювальні прилади та мастильні матеріали. У нас ви зможете придбати кулькові, роликові підшипники та підшипники ковзання, опорні ролики та опорно-поворотні пристрої таких всесвітньо відомих торгових марок, як SKF (Швеція), Snr (Франція), PEER (США), NTN (Японія), KOYO (Японія), Dodge (США), ZVL (Словаччина), ISB (Італія), ZKL (Чехія), URB (Румунія), DYZW, TMB, KBF (Китай) та багато інших.

Вибрати товар можна у зручному та функціональному інтернет-каталозі Торгового дому на нашому сайті за однією або декількома технічними характеристиками:

  1. тип товару;
  2. компанія-виробник;
  3. габаритні розміри виробу;
  4. діаметр внутрішніх отворів;
  5. спосіб кріплення;
  6. рядність — одно- або дворядні підшипники;
  7. максимальне динамічне та статичне навантаження;
  8. матеріал виготовлення;
  9. тип ущільнення тощо.
Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Окремим технічним параметром є тип необхідного мастильного матеріалу. Звертаємо увагу: якісне та правильно підібране мастило значно збільшує термін служби підшипників та інших технічних пристроїв, дозволяє знизити рівень шуму та внутрішнього тертя під час роботи, оберігає металеві деталі та вузли від корозії.




Кожен виріб у каталозі компанії має спеціальне маркування від виробника, в якому чисельно-літерним кодом зазначаються найважливіші технічні параметри. Якщо в процесі роботи з сайтом у вас виникли складнощі – ви завжди можете отримати безкоштовну технічну консультацію фахівців Торгового дому «ГалПідшипник» та зробити замовлення телефоном або електронною поштою.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Чому покупці обирають Торговий дім «ГалПідшипник»

Основними конкурентними перевагами компанії ГалПідшипник на ринку України є:

  1. найширший вибір підшипників, ременів, обладнання, спеціального інструменту та мастильних матеріалів на складі компанії;
  2. понад тридцять років успішного досвіду співпраці з компаніями та організаціями різних форм власності;
  3. можливість гуртової покупки підшипників та в роздріб — на максимально вигідних для замовника умовах;
  4. прямі поставки від провідних світових компаній-виробників, що гарантує лише оригінальну продукцію за найконкурентнішими цінами;
  5. спеціальні знижки, акційні та сезонні пропозиції для постійних покупців;
  6. гарантія якості на всі види товарів;
  7. мінімальні терміни доставки замовлення в будь-яку точки України;
  8. широка мережа філій та представництво у всіх регіонах країни;
  9. можливість отримання безкоштовної консультації висококваліфікованих спеціалістів та менеджерів.
Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти