Найнеобхідніші меблі для нового житла

28

Більшість сімей переїжджають у нову квартиру після тривалого очікування, накопичення коштів, морально-психологічної напруги. Особливо гострою проблема власного житла стала під час війни. Але в будь-якому разі факт придбання власної квартири неймовірно тішить. Тому люди, переїждаючи у нове житло, часто купують меблі не дуже обдумуючи, у стані ейфорії. Однак вибирати предмети інтер’єру слід ретельно та прагматично. В даній статті ми розглянемо, які меблі для нового житла є найбільш важливими.

Фото https://aklas.ua/. Меблі для спальні Світ меблів (Україна)

Основний набір меблів

Можно виділити декілька предметів, незамінних для комфортного проживання:

  1. Меблі для сну — залежно від кількості кімнат, квадратури та числа проживаючих є вибір між стандартним ліжком, розкладним диваном чи кріслом-ліжком. Наприклад, якщо ви житимете один у квартирі-студії або невеликій однокімнатній квартирі, достатньо буде дивана із зручним механізмом трансформації. Натомість, сім’ї з трьох осіб у двокімнатній квартирі знадобиться хоча б одне класичне ліжко для дорослих и диван або невелике ліжко для дитини.
  2. Кухонна группа — якщо самотня людина, яка більшість часу проводить на роботі, може обійтися готово їжею, то на сім’ю доводиться готувати вдома. Тому потрібен кухонний гарнітур хоча б з основними елементами: верхніми та нижніми шафами для зберігання, місцем для мийки, зоною для плити, а також робочою поверхнею, де можно різати продукти. Крім того, жодна кухня не обходиться без обіднього столу та декількох стільців.
  3. Системи зберігання — коли ви складуватимете у коробки одяг, техніку, книги та інші речі, ви здивуєтеся, скільки ж їх у вас. Слід відразу визначитися, які предмети мають бути доступні при переїзді (і для яких потрібна шафа), а які ще можна потримати місяць-другий у коробках. Але, в будь-якому разі, хоча б містку стінку у вітальню і компактний комод у спальню слід придбати.
Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

e6TEJm-3RJV6HJKkgrsY7S20w0aLqxokVcoGdYWoZOaBQBwq5wVpYbcGSlSiDad5g5Qv1R6_StkrYbfLbeEwtEuICe7-DTC-iHitaCzXL7v6UloezA-337jgyi3ODjyhJ-XSeobsQHhO6kG3vXP2eck




Фото https://aklas.ua/. Меблі для кухні Світ меблів (Україна)

Для покупки предметів в єдиному стилі завжди можна звернутися в спеціалізований меблевий магазин. При цьому на aklas.ua можна замовити й інші меблі. В новій квартирі, наприклад, будуть актуальні тумба та лаконічна вішалка у передпокої, щоб зберігати там сезонний одяг, взуття та різні аксесуари на кшталт парасольок. Ще може знадобитися тумба під телевізор, якщо він у вас є. Для квартири-студії або звичайної вітальні може бути корисним журнальний столик — особливо якщо ви полюбляєте їсти за переглядом телевізору. Комп’ютерний стіл потрібен усім, хто працює дистанційно, вчиться або просто багато часу проводить за монітором.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

bySimm4CMPA63q_Un3fqN4RK22cXMkD1J_zC_-XP4EUs5qMAcM8V6iepT0MRvToiFTZBLLWgxhYOeIL8BnvRbfC5eKOxGH0uTYRvk3Kfy3k8K4oKCvIqtc_-ISTxazXnUJuMoRSLnY2ZouI3awx0Z2E

Фото https://aklas.ua/. Стінки BMK (БРВ Україна)

Оптимальний стиль

Якщо в майбутньому планується переїзд у квартиру більшого розміру, або ви не до кінця впевнені, в якому стилі оформляти існуючий простір, вибирайте більш універсальні меблі, які підійдуть для кімнат різної площі та будь-якого інтер’єру. Мінімалістичні моделі без зайвого декору легко впишуться у простір, навіть якщо ви задумаєте зробити новий ремонт. Такі меблі однаково актуальні для кімнат в стилі хай-тек, лофт, скандинавский тощо.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

З іншого боку, грамотно підібрані акценти задають гарний настрій та покращують загальну атмосферу в квартирі. Диван, ліжко або стіл насиченого відтінку зробить звичайний антураж стильним та ефектним.

При покупці меблів також слід правильно вибрати виробника. Якісні меблі для дому випускають такі бренди, як Новий Стиль, Світ меблів, Аклас, Тіса Меблі. Продукція даних виробників відрізняється практичністю, стильним зовнішнім виглядом та розумною ціною.