Пригон та Розмитнення авто з Польщі в Україну: основні правила

15

Розмитнення авто з Польщі

Придбання машини з-за кордону — вигідний спосіб стати автовласником. У Польщі вартість авто в багатьох випадках помітно менша, якщо порівняти з іншими країнами. Алгоритм процесу такий самий, як і в іншій європейській державі. Розмитнення може виконуватися на фізичну, або юрособу.

✑ Повна інструкція, з прикладами документів з Польщі та абсолютно всіма підводними каменями, як платити, скільки платити, коректний калькулятор розмитнення авто — все це можна знайти в нашій покроковій інструкції з розмитнення авто з Польщі.

Етапи оформлення авто з Польщі

Для митного оформлення машини необхідно виконати такі дії:

1. визначити бюджет. Виходячи з цього вибирають марку, модель, стан. У бюджет потрібно закласти, крім вартості авто, проїзд, проживання, митну вартість, розрахувати всі ризики.

2. Вибір. Зазвичай починають пошуки на спеціалізованих сайтах. Для зручності та економії краще вибирати варіанти з одного міста, хоча б із сусідніх — так піде менше часу.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

3. Поїздка. Важливо заздалегідь скласти оптимальний маршрут, забронювати номер у готелі. Буде потрібна віза.

4. Купівля. Придбання в салоні автомобіля не становить складності. Його співробітники нададуть необхідні документи. При купівлі у приватника треба подбати про наявність потрібних паперів.

Треба оформити купчую, отримати в Ужонді папір про те, що авто знято з обліку. Тут же оформляється карта поязду, транзитний техпаспорт, номери, страховка.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

5. Далі треба їхати на кордон. У паперах вказується факт проходження машини на розмитнення. Вноситься сума, яка пізніше використовується для обов’язкових платежів.

6. Розмитнення в нашій країні. Коли автовласник проходить митницю, він має 10 днів для митного оформлення. Краще найняти брокера, який в курсі нюансів, треба враховувати, що потрібні додаткові папери.




Незважаючи на витрати, придбання машини з Польщі вигідне, ця держава ближче, машини продаються за хорошою ціною, в результаті це вигідний захід, якщо порівняти з іншою європейською країною.

Про документи для митного оформлення автомобіля

Серед головних документів, які необхідно підготувати для митного оформлення машини, значаться такі: купчая,

  • довідка про зняття транспортного засобу з обліку,
  • техпаспорт (транзит),
  • номери (транзит),
  • страховий поліс на нові номера.
  • купча
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Як було сказано, необхідні папери слід оформляти в Ужонді, коли купується автомобіль. Обов’язково потрібен український паспорт громадянина як посвідчення особи та ІПН.

Допомога досвідченого кваліфікованого митного брокера не буде зайвою — з його допомогою ви оформите ПД, ЗДП і декларацію на імпорт. Приходьте на консультацію до нас.

Ви детально дізнаєтеся інформацію про купівлю та розмитнення автомобіля з Польщі. Ми можемо зробити роботу самостійно, під ключ, завдання буде виконано швидко і без ризиків.

Джерело https://tamognia-prosto.com.ua/

Безкоштовна первинна консультація за телефоном 097-257-66-60