Як відрізнити якісні міжкімнатні дерев'яні двері від неякісних?

29

На ринку представлено багато виробників, які продають дерев’яні міжкімнатні двері, тому важко серед такого різноманіття вибрати якісний товар. Ціна не завжди співвідноситься з якістю, а хитрі маркетологи вміють заманювати своїми пропозиціями. Саме тому покупцеві потрібно самостійно орієнтуватися в критеріях, на які варто опиратися під час вибору якісних дерев’яних виробів.

Як вибрати якісні дерев’яні двері: основні критерії

Перший фактор, на який ви маєте звернути увагу, – це зовнішній вигляд дверей. Якщо помітні викривлення дверного полотна, є проміжки між елементами конструкції чи інші дефекти, від такого варіанту краще відмовитися. Погане припасування деталей впливає негативним чином на експлуатаційні якості міжкімнатних дверей і зменшує термін служби.

Фахівці також радять акцентувати увагу на вазі. Якісні двері з дерева не можуть бути надто легкими. Якщо їх вага менша, ніж 20 кг, скоріше за все, виробник використовує здешевлену сировину. Подібні конструкції не можуть бути міцними та надійними, адже в них багато пустот. Звичайно, їх вартість нижча, але вони не зносостійкі, а також піддаються впливу вологи. Не рекомендовано замовляти такі міжкімнатні двері для ванної кімнати.

Критерії вибору якісних дверей:

  1. особливості конструкції;
  2. матеріал виготовлення та наявність вставок зі скла, пластику тощо;
  3. якість фурнітури;
  4. показники міцності та стійкості до пошкоджень;
  5. тип покриття дерева;
  6. зовнішній вигляд;
  7. розмір і вага;
  8. ціна.
Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Найчастіше візуального огляду достатньо, проте варто також вибрати надійного виробника. На сайті  ви маєте змогу купити дерев’яні двері винятково високої якості. В компанії є вироби як бюджетного, так і преміум-сегмента. Вибираючи товар, варто орієнтуватися на розмір дверного отвору, дизайн і власні побажання, адже для виробника «Центр Дверей» якість товару – першочергове питання.




Чому не варто економити на покупці міжкімнатних дверей?

Міжкімнатні двері активно використовуються, тому їх експлуатаційний ресурс надзвичайно важливий. Економія має бути розумною, саме тому не варто заощаджувати та купувати неякісні дерев’яні вироби, адже в цьому випадку ви нехтуєте своїм комфортом. Окрім того, товари сумнівної якості швидко ламаються – вам знову доведеться замовляти нові двері.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів

Неякісні дверні конструкції мають малу товщину, а це знижує тепло- та шумоізоляцію. Про довговічність таких виробів узагалі не варто згадувати, адже навіть встановлення фурнітури чи замка може стати проблемою. Надто бюджетні дверні полотна не фіксуються та провисають, тому їх експлуатація не виправдовує очікування.

Коли ви купуєте неякісні, дешеві міжкімнатні двері, мова про екологічність також не йде. Для їх виготовлення використовують вторинну сировину та пресовані залишки. Вже через 2-3 роки в кращому випадку вам доведеться їх змінювати. Якщо ж говорити про надійні двері з дерева, то їх термін використання практично необмежений. Завдяки інноваційним технологіям, сучасній деревообробці та професіоналізму майстрів вони будуть тішити вас роками, не втрачаючи колір, форму та відмінно справляючись зі своїм основним призначенням.

Останні новини:  Різноманіття блокнотів: оберіть свого ідеального помічника для записів