Служба таксі, що дає змогу відчути себе елітою

28

Таксі — це швидкий і зручний спосіб пересування великим містом, особливо коли ви поспішаєте. Але до його вибору слід підходити дуже серйозно, адже тільки перевірена компанія здатна забезпечити належний комфорт і рівень безпеки.

Головним принципом компанії «Еліт Таксі», заснованої 1998 року, є клієнтоорієнтованість. Пасажири «Еліт Таксі» завжди отримують гарантовано комфортні та безпечні поїздки. Саме тому постійними клієнтами компанії є справжня українська еліта — відомі спортсмени, артисти, шановані гості Києва та України. Також послугами «Еліт Таксі» постійно користуються понад 500 компаній Києва — представники великого, середнього та малого бізнесу.

Головні переваги компанії «Еліт Таксі»

Кияни та гості столиці вибирають «Еліт Таксі» завдяки таким перевагам:

  1. оперативна подача автомобіля до пункту призначення;
  2. зручні способи оформлення замовлення (дзвінок на номер таксі або за допомогою мобільного застосунку);
  3. сучасні автомобілі класів «Стандарт», «Бізнес» і «Преміум» на вибір;
  4. досвідчені водії;
  5. ввічливі диспетчери;
  6. цілодобова робота сервісу;
  7. можливість рухатися смугами громадського транспорту і швидко об’їжджати затори завдяки наявності у компанії спеціальної ліцензії;
  8. безкоштовна брендована питна вода для пасажирів у кожному автомобілі.
Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

Крім звичайних пасажирських перевезень, «Еліт Таксі» пропонує низку додаткових послуг:

  1. гарантована подача автомобіля за попереднім замовленням;
  2. адресна доставка вантажів;
  3. драйвер — якщо власник автомобіля через певні обставини не може сісти за кермо, професійний водій компанії доставить його в потрібне місце;
  4. зустріч колег чи родичів в аеропорту або на вокзалі та перевезення в пункт призначення;
  5. поїздки за кордон;
  6. оренда авто з водієм та ін.
Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Особливості компанії «Еліт Таксі»

Компанія «Еліт Таксі» забезпечує для своїх пасажирів не тільки комфортне та швидке пересування, а й гарантовану безпеку. Всі автомобілі перебувають в ідеальному технічному стані, тому можна розслабитися і просто насолоджуватися поїздкою.




В «Еліт Таксі» водій завжди очікує на пасажира так довго, як це необхідно. Тому не варто хвилюватись, якщо ви не встигаєте вчасно вийти до автомобіля.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Замовити подачу автомобіля можна в будь-який час. Диспетчер детально проконсультує вас та оформить замовлення з урахуванням усіх побажань. Можна вибрати автомобіль будь-якого класу та зручний спосіб оплати — готівковий або безготівковий. У кожному автомобілі «Еліт Таксі» є POS-термінал. Навіть якщо під час оформлення замовлення ви вказали готівковий розрахунок, завжди можна змінити спосіб оплати та розрахуватись платіжною карткою або за допомогою PayPass.

Професійність працівників, хороший автопарк, широкий спектр послуг та індивідуальний підхід до кожного клієнта — це те, чому варто вибрати саме «Еліт Таксі».