Холанд висловився про те, чому його підписав «Манчестер Сіті»

29

Форвард «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд висловив думку, що «міщани» підписали його заради перемоги в Лізі чемпіонів.

Форвард Ерлінг Холанд вважає, що «Манчестер Сіті» купив його, щоб виграти Лігу чемпіонів.

Проте, як розповів сам футболіст, він, звичайно, й сам хотів виграти Лігу чемпіонів та увійти в історію. Тож, це також одна з причин, через які Холанд прийшов до «міщан».

Як сказав Ерлінг, його команда в одній грі для того, щоб увійти в історію, тому він хотів би бути частиною цього. Норвежець додав, що усі знають, що без Холанда «Манчестер Сіті» виграв усі трофеї, окрім Ліги чемпіонів. Так що, як вважає Ерланг, це одна з причин, через якуу англійський клуб підписав форварда.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Нагадаємо, у фіналі Ліги чемпіонів зустрілися «Манчестер Сіті» та міланський «Інтер». Поєдинок відбувся 10-го червня і закінчився з рахунком 0:1 на користь підопічних Гвардіоли. Таким чином, «Манчестер Сіті» вперше у своїй історії виграли кубок ЛЧ.

Найближчий значимий матч для «міщан» запланований на 16-те серпня. У цей день «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Севілью», щоб позмагатися за Суперкубок УЕФА. Букмекерська контора Марафонбет вже прогнозує впевнену перемогу підопічних Гвардіоли і пропонує на такий результат коефіцієнт 1.41. Успіх «Севільї» оцінюється у 7.5.

Після матчу-фіналу ЛЧ Ерлінг Холанд заявив, що здійснив свою мрію у «Манчестер Сіті».

За словами відомого форварда, рік потому, коли він підписував контракт із «Манчестер Сіті», його мрія про требл здійснилася. Це була головна пригода у житті футболіста, зазначає Холанд. Також Ерлінг подякував команді, клубу, всім фанатам за те, що все вийшло якнайкраще для «Ман Сіті».

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Стало відомо, що нападаючий Ерлінг Холанд посів перше місце серед найкращих гравців «Манчестер Сіті». Видання Goal склало рейтинг найкращих гравців англійського клубу у сезоні-2022/23. Так, автори рейтингу виставили футболістам, які брали участь у завоюванні требла, оцінки за 10-бальною шкалою. До рейтингу увійшли всього 22 гравці.

Також нападник «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд став володарем «Золотої бутси». 22-річний норвежець отримав цю нагороду вперше у кар’єрі.




З’явилася інформація про те, що «Манчестер Сіті» хоче укласти нову угоду з Ерлінгом Холанд. Так, «міщани» мають намір запропонувати форварду більш тривалу угоду, щоб ускладнити іншим клубам, зокрема, «Реалу», спроби переманити його до себе. Зараз у «Ман Сіті» сподіваються, що потенційний требл допоможе переконати норвежця.

Останні новини:  Як правильно вибрати продукт для захисту дерева

У сезоні-2022/2023 норвежець зіграв 52 зустрічі за «Манчестер Сіті» у всіх турнірах, забив 52 м’ячі та зробив 9 гольових передач. У складі «міщан» Холанд став чемпіоном Англії, а також володарем кубку ЛЧ.

Холанд зміг забити 36 голів лише у чемпіонаті Англії та набрав 72 очки (гол помножений на два – коефіцієнт турніру). Він обійшов форварда «Тоттенхема» Гаррі Кейн – 30 голів, 60 очок та нападника «ПСЖ» Кіліан Мбаппе – 29 голів, 58 очок.