Смартфони Самсунг: новітні технології та інші переваги

54

Якщо пересічного українця запитати, який виробник телефонів найкращий, більша частина назве компанію Самсунг. Сучасні смартфони Samsung – унікальні гаджети, що мають ряд переваг. Те, що південнокорейський виробник використовує у своїх пристроях, у конкурентів з’являється лише через кілька років. Замовити гаджети відомого бренду можна в StoreInUA.

Причини популярності смартфонів компанії

Сотні мільйонів користувачів по всьому світу не можуть помилятися, обираючи саме цю електроніку. В порівнянні з конкурентами вона має ряд переваг:

  1. оригінальний дизайн (найкращі світові спеціалісти працюють над зовнішністю кожного гаджета);
  2. універсальність використання (можна знайти пристрої як для молоді, так і для бізнесу);
  3. велика кількість моделей (бюджетні смартфони та надпотужні флагмани);
  4. нестандартні моделі для любителів всього нового;
  5. наявність сервісних центрів по всій країні тощо.
Останні новини:  "Жирона" Довбика і Циганкова - в єврокубках! А за допомогою яких додатків найкраще за нею стежити?

Окремо варто виділити власні технології виробника. Наприклад, саме завдяки Samsung світ отримав OLED-екрани: їх використовують навіть головні конкуренти компанії. Це далеко не повний список переваг виробника.





З недоліків можна назвати лише більш високу вартість електроніки (на 25-30% вища), що пояснюється повним циклом виробництва: кожен гвинтик виготовлено на фабриках Samsung.

Незвичайні моделі смартфонів

Південнокорейська стала однією з перших, хто випустив смартфони з гнучким екраном. Мова йде про популярні серії Flip та Fold. У кожній з цих колекцій вже вийшло кілька поколінь смартфонів.

Останні новини:  Фірма Ticket to America: Візовий супровід для отримання візи в США

Серія Фліп – компактні моделі для молоді. Вони мають оригінальні кольори, а в складеному стані їх розміри всього 10 на 10 см. При цьому така конструкція стала дуже зручною і популярною, а виробник стверджує, що конструкція прослугуэ не менше 5 років.

Лінійка Фолд – смартфон, що перетворюється на планшет. Розкладний екран збільшується вдвічі, а параметри потужності вражають. Цю модель можна назвати кишеньковим комп’ютером. Моду на розкладні пристрої підхопили і інші виробники.

Останні новини:  Бетонные кольца для канализации: как правильно выбрать по характеристикам

Самсунг – надійні смартфони, великий вибір яких представлено в магазині StoreInUA.