Бензема пояснив свій перехід до «Аль-Іттіхаду» тим, що завжди хотів жити в мусульманській країні

17

Напередодні стало відомо, що французький нападник Каріма Бензема вирішив продовжити кар’єру в Саудівській Аравії. Форвард підписав трудову угоду з місцевим ФК «Аль-Іттіхад».

Форвард Карім Бензема перейшов до «Аль-Іттіхад». Так, саудівці оголосили про трансфер форварда, який пішов із «Реалу» після 14 років у клубі.

Найближчий матч аравійського клубу запланований на 27-е липня, у ньому, швидше за все, прийме участь і Бензема. «Аль-Іттіхад» зустрінеться з «Есперансом» в рамках групового етапу Арабського клубного кубку чемпіонів. Прочитати прогнози на матчі, дізнатись, які БК пропонують ставки на аравійські клуби, а також бути в курсі спортивних новин світу можна на сайті VseProSport.

8-го червня футболіст дав своє перше інтерв’ю клубному каналу аравійської команди. Крім того, нападник збірної Франції пояснив, чому погодився прийняти пропозицію із Саудівської Аравії.

Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

Головною причиною стало те, що Карім Бензема – мусульманин, а Саудівська Аравія – мусульманська країна, і він завжди хотів тут жити.

Зазначимо, трудова угода між 35-річним форвардом та аравійським колективом розрахована до 2026 року. Зарплата зіркового футболіста в новій команді складе близько 100 мільйонів євро на рік.

Перед тим, як покинути клуб форвард Карім Бензема попрощався із «Реалом».

На початку свого виступу Бензема щиро подякував мадридському «Реалу» та його команді, визнавши, що це був прекрасний шлях. Карім вважає, що йому пощастило здійснити свою дитячу мрію, і він ніколи не забуде про іспанський клуб, оскільки для нього він є найкращим в історії.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Крім того, Бензема наголосив, що йому вдалося здійснити свою дитячу мрію завдяки президентові клубу — Флорентіно Пересу. Футболіст також висловив подяку Анчелотті, який з самого початку наділяв його впевненістю. Бензема додав, що він багато що навчився від цього тренера.

За словами Каріма, коли він підписував контракт з «Мадридом», він планував завершити свою кар’єру в цьому клубі, але так не вийшло. У кінці свого виступу Бензема також подякував уболівальникам за те, що вони завжди надавали йому підтримку.

Француз відзначив, що радий познайомитися з новою лігою в іншій країні. За думкою Бензема, у «Аль-Іттіхада» чудова історія, неймовірно пристрасні фанати та великі футбольні амбіції.




Карім з нетерпінням очікує зустрічі з новими партнерами та можливості допомагати підняти цей захоплюючий клуб та футбол Саудівської Аравії на новий рівень.

Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба

Як зауважив гравець, він зробить все, щоб здобувати трофеї, забивати голи, демонструвати свою майстерність, радувати фанатів, клуб та президента. За словами Бензема, він прийшов сюди, щоб перемагати, як це було в Європі.

Нагадаємо, що Карім приєднався до «Реалу» у 2009 році і за 14 років у клубі виграв 25 трофеїв, включаючи 5 перемог в Лізі чемпіонів та 4 в Ла Лізі. У 2022 році Бензема отримав «Золотий м’яч».