Медцентр Діамед: хірургія в Ужгороді

10

Потреба в хірургічному втручанні може виникнути раптово. Та навіть не складні випадки потребують професійного підходу, яке можуть дати тільки професіонали в своїй сфері. Якщо потрібно пройти обстеження та планове або термінове лікування в хірургії на Закарпатті, варто звертатися в медичний центр Діамед у місті Ужгород. В медцентрі є все необхідне для проходження обстеження:

  1. власна лабораторія;
  2. сучасне обладнання;
  3. висококваліфіковані спеціалісти.

Приватна клініка у місті Ужгород працює з 2015 року. Персонал клініки — кваліфіковані спеціалісти, 90% з них — лікарі вищої категорії, що мають багаторічний досвід роботи.

Обстеження в приватній лікарні в Ужгороді

Сучасний медичний центр «Діамед» пропонує повний спектр діагностичних послуг, серед яких:

  1. лабораторні та клінічні дослідження;
  2. УЗД;
  3. ендоскопічні дослідження;
  4. лапароскопія;
  5. функціональна діагностика;
  6. рентгенологічні дослідження МРТ, КТ.

Якщо потрібна травматологія чи хірургія, в медцентрі завжди готові надати якісне обстеження та лікування. Для досліджень використовуються сучасні томограф (SIEMENS SOMATOM) та МРТ аппарат (MAGNETOM AERA 1,5Тл).

Хірургія та нейрохірургія Ужгород

В Діамед працюють лікарі-хірурги вищої категорії, також є нейрохірургія. Планове відвідування хірурга дозволяє уникнути ускладнень при прихованих захворюваннях та вирішити проблему планово. Консультація лІкаря-хірурга потрібна при:

  1. прояві шкірних новоутворень;
  2. грижі;
  3. деяких захворюваннях ЖКТ;
  4. лор-захворюваннях у дітей;
  5. гнійних запаленнях;
  6. сильних пошкодженнях шкіри та м’яких тканин (опіках, потраплянні сторонніх предметів).

Деякі стани потребують негайного хірургічного втручання, інші лікуються планово. В будь-якому разі лікар-хірург призначить обстеження та якнайшвидше призначить дату операції. Щоб видалити фурункул, ліпому, зробити космелогічну операцію, зазвичай не потрібне стаціонарне лікування. Вже через кілька годин після операції пацієнт відправляється додому.




В медичному центрі Діамед є власне хірургічне відділення та стаціонар, в якому пацієнти можуть комфортно перебувати до та після операції. Операційний блок має сучасне обладнання, яке дозволяє проводити найскладніші втручання.

Нейрохірург в Ужгороді

Порушення в роботі ЦНС лікує нейрохірург. Захворювання нервової системи, що потребують хірургічного втручання, лікуються виключно в стаціонарі. В медцентрі Діамед є власна нейрохірургія у місті Ужгород. В клініці працює лікар-хірург, нейрохірург вищої категорії Юрій Чомоляк, який також є КМН та діючий Голова Асоціації нейрохірургів Закарпатської області.

Пацієнти, що проживають на Закарпатті, можуть отримати допомогу в разі:

  1. захворювань головного мозку: пухлин, епілептичних станів, гідроцефалії тощо;
  2. уражень спинного мозку, хребта: грижі, пухлини, стеноз;
  3. інших захворювань нервової системи: травм, запалень, пухлин, невралгії.

Для проведення досліджень та уточнення діагнозу в Діамед використовують сучасні апарати МРТ, WADA-тест, електроенцефалографію та інше діагностичне приладдя. В клініці є все необхідне не тільки для діагностики, а й для хірургічного лікування захворювань ЦНС, яке відбувається в умовах стаціонару.