Історія неймовірного успіху і подвійної перемоги

44

У народі кажуть: «Як щастить – то вже щастить»! Ці слова якнайкраще описують успіх подвійної переможниці маркетингових акцій Гончарової Лариси Миколаївни з Кіровоградської області.

Пані Лариса, 1953 року народження, дуже добра та позитивна жінка. Вона працює медсестрою у лікарні та допомагає українським військовим.

Лариса Миколаївна – дуже цілеспрямована людина і вмотивована на успіх та перемогу. Вона брала активну участь у маркетингових акціях і завжди вірила, що переможе і здобуде великий грошовий Приз. Так і сталося! 30 вересня 2022 року Гончарова Лариса Миколаївна стала переможницею щоквартальної акції від «Пошторг» і отримала омріяний Приз.

Останні новини:  Спортивний люкс: огляд на Mercedes GLE Coupe

Привітавши переможницю, ми із задоволенням поспілкувалися з нею. Яким же було наше здивування, коли жінка повідомила, що перемогла вже вдруге! 10 років тому пані Лариса брала участь в акції від «Родинного Клубу», здобула перемогу й отримала Головний приз у розмірі 215 000 гривень.



Отже, секрет успіху подвійної перемоги простий: завжди вірте в себе, цілеспрямовано йдіть до перемоги, не прислухайтеся до думок критично налаштованих людей, беріть активну участь у маркетингових акціях, сумлінно дотримуючись їхніх правил, і одного щасливого дня доля винагородить Вас сповна!

Останні новини:  Як вибрати ролики дитині: інструкція для батьків

Ми дуже надихнулися спілкуванням із пані Ларисою і хочемо побажати українцям завжди бути оптимістично налаштованими і впевнено йти до своєї мети. Беріть участь у маркетингових акціях (але лише від чесних організаторів на кшталт «Родинного Клубу», «Пошторг», «Імідж Клубу») і Ви обов’язково здобудете свій грошовий Приз. Тож уже наступного разу ми привітаємо Вас із перемогою і розповімо вже Вашу історію успіху!

Останні новини:  Как Подобрать и Приобрести Качественные Натяжные Потолки