Інтернет-магазин стоматологічних матеріалів Bauer's Medical Group

11

Якісне лікування в стоматології, зокрема з дотриманням сучасних клінічно перевірених міжнародних протоколів, можливе за умови використання сучасного обладнання, високоякісних матеріалів, інструментів. Магазин стоматологічних матеріалів Bauer’s Medical Group пропонує найбільший вибір професійного матеріально-технічного оснащення для стоматологів, для стоматології, зуботехнічних лабораторій.

Асортимент стоматологічного магазину

Все що потрібно для відкриття, обладнання і продуктивної роботи стоматологічної клініки, зуботехнічної лабораторії ви знайдете в каталозі інтернет-магазину Bauersmedical, а саме:

  1. Обладнання для стоматології – стоматологічні установки, аспіраційні системи, прилади для професійної гігієни, тощо.
  2. Меблі для стомат кабінету.
  3. Сучасні візіографи, комп’ютерні томографи – обладнання, що дозволяє діагностувати захворювання зубів на початковій стадії.
  4. Інструменти стоматологічні – для препарування, терапевтичного лікування, реставрації, для ендо лікування, хірургічны, виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі і твердосплавних матеріалів.
  5. Матеріали для реставрації зубів, для виготовлення непрямих реставрацій.
  6. Апарати для стерилізації і дезінфекції стомат інструментів.
  7. Системи імплантації, інструментарій, кісткові матеріали – все необхідне для успішного ефективного протезування зубів на імплантах.
  8. Зуботехнічні печі, 3D-сканери, принтери, фрезерні верстати.
  9. Витратні матеріали, засоби для прибирання, дезінфекції приміщень.
  10. Великий вибір засобів гігієни порожнини рота для стоматології і пацієнтів.

Переваги інтернет-магазину Bauer’s Medical Group

У своїй роботі стоматологічний інтернет-магазин Bauer’s Medical Group має за мету підвищення рівня якості стоматологічних послуг в Україні і допомогу українським стоматологам в організації робочого процесу. Це визначає основні принципи роботи інтернет-магазину:

  1. Забезпечення всіх потреб сучасної стоматології.
  2. Комплекс послуг – окрім продажу стом товарів Bauer’s Medical Group проводить навчання спеціалістів роботі з сучасними приладами, забезпечує сервісне обслуговування обладнання, також тут можна зробити замовлення на виготовлення стоматологічних конструкцій.
  3. Пряма співпраця з найкращими виробниками світу.
  4. Великій вибір, наявність всього асортименту на складі магазину. Вся продукція сертифікована, відповідає міжнародним стандартам якості.
  5. Найкоротші терміни обробки і доставки замовлень клієнту.