Українці розробили платформу для створення та продажу курсів WeStudy - Новини Ю

Українці розробили платформу для створення та продажу курсів WeStudy

24

Реєстрація в платформі WeStudy

Реєстрація в платформі WeStudy проходиться за 15 секунд, при цьому є можливість одразу обрати безкоштовний період використання від 30 до 90 днів в залежності від обраної функціональності.

Платформа має зрозумілу панель управління онлайн школою та зручні інструменти для зв’язку та взаємодії із клієнтами.


При проходженні реєстрації, генерується вже готовий лендінг пейдж. По суті, користувач отримує не тільки платформу онлайн курсів, а ще й сайт під них для роботи із клієнтами.

Платформа має повноцінний конструктор сайту, тим самим вона є інтегрованим міксом двох різних сервісів в одному (наразі за доволі скромну ціну).

Налаштування курсів в платформі

Меню налаштування курсів достатньо зрозуміле. В даний момент, автоматичну сплату за курс можна налаштувати через LiqPay, Monobank, WayForPay та Fondy. Таке налаштування займає менше хвилини – треба лише скопіювати ключі від мерчанта в відповідні поля та натиснути «зберегти».



Якщо слухач сплачує іншим методом – менеджер курсу може зафіксувати це через «редактор» студентів.

Актуально для тих, хто змінює іноземне ПЗ на вітчизняний продукт WeStudy – міграція особових кабінетів клієнтів. З цим в платформі теж все в порядку. Функція імпорт студентів із таблиці Exel значно спрощує цю процедуру.

Останні новини:  Протягом місяця ціна на кругляк бука зросла майже на 7%

Стосовно безпосереднього насичення курсу навчальними матеріалами – тут можна побачити відголосок консервативного підходу до університетської навчальної платформи, яку розробники впроваджували впродовж декілька років до відкриття онлайн платформи для широкого загалу.



Структурування за модулями та розділами, значні можливості від класичної лекції до завдання з функцією завантаження файлу відповіді. Окремо можна виділити блок тестувань, які підтримують відповіді як в текстовому вигляді, так і в вигляді відео чи ілюстрації.

Робота із клієнтами в платформі WeStudy

Можливість створювати унікальні тестування для курсу вигідно відрізняє вітчизняну платформу WeStudy від аналогів іноземних платформ для створення та ведення онлайн курсів.

Відео матеріали для курсів завантажуються на захищені хостинги і доступ до них мають лише менеджери курсів та слухачі, яким було надано цей доступ. Можливість викачувати відео відсутня, передбачено лише перегляд.

В платформу WeStudy також інтегровано месенджер, через який можна надіслати повідомлення як одному, так і групі клієнтів, робити розсилку повідомлень всім зареєстрованим клієнтам.

Останні новини:  Протягом місяця ціна на кругляк бука зросла майже на 7%

Ще один вигідний плюс української платформи WeStudy – інтуїтивність у використанні, налаштуванні та техпідтримці. Через окрему вкладинку “Допомога” в меню клієнта інтегровано відповіді на основні питання використання платформою із відео-інструкціями.

Там же можна знайти кнопки техпідтримки, через які безпосередньо можна замовити консультацію, налаштування лендінг пейджу, залишити побажання. Цікаво, що техпідтримка доволі швидко та ефективно реагує на побажання клієнтів.

Платформа має свій власний CRM. Цікавий елемент – Канбан дошка роботи з заявками.

Платформа Westudy має адаптивний дизайн і добре підходить для використання як з комп’ютерів, так і мобільних пристроїв.

Блок E-mail розсилки в платформі WeStudy

Додаткова плюшка – в платформі передбачена функція «Розсилка». Повноцінний блок створення E-mail розсилок для клієнтів онлайн школи. Розсилку можна створювати як по всім зареєстрованим користувачам взагалі, так і по вибраним групам, наприклад, зробити розсилку безпосередньо слухачам окремого курсу.

Блок E-mail розсилки має конструктор листа, в якому можна створювати елементи «заголовок», «текст», «зображення», «кнопка». Також можна обирати кольорову гаму фону листа.

Також в блоці розсилки передбачена звітність за результатами розсилки: скільки листів відкрито, чи були помилки при доставці, відсоток відкриття листів, скільки посилань було переглянуто.

Останні новини:  Протягом місяця ціна на кругляк бука зросла майже на 7%

Конструктор Телеграм Чат Боту в WeStudy

Налаштовувати Чат Бота можливо від автоматизованих нотифікацій CRM дій для менеджерів онлайн школи, розсилок повідомлень клієнтам до можливості оплати за курси та повноцінного процесу навчання через Телеграм.

Резюмуючи:

Українська платформа для створення та продажу курсів Westudy – гарний та фінансово доступний вибір як для тих, хто має свої великі онлайн школи, так і для початківців, які тільки хочуть спробувати себе у ролі коучів онлайн курсів.

 

Сітка тарифів платформи WeStudy станом на червень 2022 року:

Тариф Базовий+ Елітний Елітний+ Корпоративний
11$ / місяць 37$ / місяць 79$ / місяць Договірна
Кількість менеджерів / користувачів 1/200 15 / 1000 50 / 3000 50+ / 3000+
Хмарне сховище файлів Google Cloud Storage 25 Гб 150 Гб 350 Гб 350+ Гб

Стартова ціна платної підписки з доволі серйозним функціоналом починається від 11 доларів США на місяць, що без зайвих слів каже про доцільність використання даної платформи.