Вічні посилання: що це та як працює?

24

Будь-який досвідчений експерт підтвердить, що вічні посилання є невід’ємною частиною просування та методом, який допомагає значно підвищити позиції ресурсу у видачі. Саме тому про них варто подумати на етапі створення сайту під конкретний бізнес.

Однак, далеко не всі розуміють, що представляє собою веб-інструмент, та як його використовувати на практиці. Якщо ви теж не стикалися з подібним методом просування та хочете докладніше про нього дізнатися, тоді пропонуємо ознайомитися з представленим матеріалом.

Що називають вічними посиланнями?

Під незвичайною назвою мають на увазі ефективні інструменти, які представлені у вигляді посилань на певних інтернет-ресурсах. Їхня особливість полягає в тому, що вони не обмежені в періоді дії. Посилання розміщуються на донорі один раз і зберігаються там назавжди. Саме тому в назві є слово «вічні».

Основною функцією таких посилань є підвищення авторитету сайту, на який вони забезпечують перехід. Чим більше таких лінків на надійних інтернет-ресурсах, тим краще сайт індексується у пошукових системах. Google постійно аналізує беклінки і на основі їхньої якості дає загальну оцінку майданчику. Якщо пошукова машина помічає велику кількість посилань на сайт із авторитетних джерел, то позиції автоматично зростають. Відповідно, збільшується відвідуваність та конверсія.



Для чого потрібно використовувати вічні посилання?

Останні новини:  Балкони з виносом: особливості монтажу

Цінність інструменту для відвідувачів сайту визначається просто – вічні посилання допомагають їм легко перейти з одного майданчика на інший. У СЕО-фахівців до них інший підхід. Вони використовують посилання у процесі зовнішнього просування. Розміщуючи їх на сторонніх ресурсах, фахівці досягають ефекту рекомендацій. Головною умовою є авторитетні донори.



Якщо посилання розміщуються на інтернет-ресурсах з гарною репутацією, пошуковики вважають сайт корисним для користувачів та підвищують його позиції у видачі. Метод відмінно працює як для головної сторінки, так і для інших розділів. Але варто пам’ятати, що видалення посилань автоматично забезпечує зворотний ефект, тому потрібно контролювати процес.

Останні новини:  Бетонные кольца для канализации: как правильно выбрать по характеристикам

У чому переваги вічних посилань?

Інструменти є досить ефективним способом просування. Але, потрібно обов’язково дотримуватися умови про надійний сайт-донор. Якщо процедуру розміщення дотримано, то замовник отримує безліч переваг:

·        збільшення трафіку на веб-сайт;

·        підняття позицій;

·        підвищення впізнаваності;

·        тривалий ефект.

Якщо порівнювати вічні посилання з іншими методами просування, можна помітити додаткові вигоди. Одна із них стосується вартості. У фінансовому плані вічні посилання є дуже вигідними, оскільки замовнику не потрібно періодично вносити оплату.

Останні новини:  "Жирона" Довбика і Циганкова - в єврокубках! А за допомогою яких додатків найкраще за нею стежити?

Він розраховується за них один раз і надалі отримує результат вкладень. Ще однією перевагою є універсальність. Вічні посилання можуть розміщуватись у багатьох матеріалах. Фахівці використовують для цього тематичні прес-релізи, огляди, статті та інші публікації.

Де купити вічні посилання?

У власників бізнесу є два варіанти – шукати джерела самостійно або звернутися до досвідчених фахівців. Якщо прийнято рішення самостійно підшукувати джерела, варто звернути увагу на довідники та каталоги. Проте ефективність таких методів невисока.

Тим, кому потрібний гарантований результат, варто обирати другий варіант. У цьому випадку можна досягти максимальних показників та підвищити позиції сайту. Професійну допомогу в цьому питанні можна отримати у Links-Stream. Компанія пропонує покупку вічних посилань на авторитетних донорах, а у разі виникнення труднощів фахівці консультують з питань, що цікавлять.