ТОП-8 телевізорів по низькій ціні - Новини Ю

ТОП-8 телевізорів по низькій ціні

9

Важко уявити сучасне житло, в якому немає доступу до мережі Internet. Саме тому все більш популярним серед користувачів стає телевізор з інтернетом.

Адже цей сучасний девайс дозволяє дивитись улюблений контент будь-коли, є можливість підключити його до смартфона чи ПК, серфити на ньому в інтернеті, записувати улюблені ТВ-трансляції, встановлювати та юзати різноманітні програми, чого не може собі дозволити звичайний ТВ.


Тому якщо вам хочеться насолоджуватись улюбленими відео та читати новини прямо з «голубого екрану», рекомендуємо вам купити смарт телевізор.  А як обрати хороший ТВ, при цьому не переплативши читайте далі у нашій статті.

Чому не варто переплачувати за телевізор

Якщо вам дуже хочеться купити телевізор дешеве, але ви не знаєте, за що саме варто викласти гроші, а на чому можна добре зекономити, пропонуємо вашій увазі декілька лайфхаків.

З кожним днем виробники телевізорів впроваджують все нові й нові технології у цю техніку, змінюють її дизайн та розмір екрану, але за все це покупцеві доводиться добре доплачувати.



Та перед тим, як віддати круглу суму коштів за телевізор, давайте розберемося, без яких розпіарених наворотів телевізора можна обійтись, щоб вибрати свій ідеальний ТВ, з відмінними характеристиками та за доступну ціну.

Отже, якщо у вас обмежені ресурси, рекомендуємо відмовитись від таких властивостей ТВ:

  1. Розширення екрану 8К. Ця технологія поки що випереджає свій час. Така картинка дійсно вражає своєю реалістичністю, деталізованістю та чіткістю, проте побачити всі ці достоїнства можливо тільки при перегляді контенту, знятого з роздільною здатністю 8К. А такий формат відео поки що не став масовим. Тому переплачувати за таку опцію, на наш погляд, на даний час є недоцільним.
  2. Тонкий ТВ. Сучасні тонкі плазмові телевізори, ціна на які досить-таки висока, бо виробники змагаються між собою, чия техніка буде легшою та матиме меншу товщину, не вартують таких витрат. Оскільки у тонкому корпусі просто немає особливої необхідності. Телевізор смарт ТВ у повнорозмірному корпусі, зовсім не громіздкий, але у той же час, він міцніший та стійкіший, на відміну від тонких аналогів.
  3. Авторитет торгової марки. Так, ми рекомендуємо купити телевізор відомого бренду, який має роками перевірену репутацію та дає гарантію на свою продукцію. Проте варто пам’ятати, що чим більш розпіарена марка, тим більше коштів на рекламу закладено у вартість телевізора. За що також сплачуєте ви.

Тому якщо ви хочете телевізор купити дешево, звертайте увагу на бренди, які у першу чергу, мають гарні відгуки покупців, а торгова марка працює на ринку не перший рік.



Таким чудовим брендом, якість продукції якого на вищому рівні, при цьому постійно впроваджуються новітні технології є китайська корпорація Hisense.

Телевізор Хайсенс задовольнить вимоги навіть найвибагливішого покупця. Варто зазначити, що агрегати випускаються у трьох цінових категоріях: бюджетні ТВ, середнього сегменту та преміальні лінійки.

Плазмові телевізори Hisense мають ряд переваг, завдяки яким варто купувати саме ці прилади:

  1. Ціна техніки в середньому на 25% нижче, ніж у розпіарених конкурентів.
  2. Повністю відповідають стандартам якості та безпеки. Компанія проводить виробництво техніки тільки за затвердженими стандартами. Перед виходом у продаж вся продукція  проходить тестування, сертифікації та перевірку на відповідність стандарту для захисту очей Айс-сейф. Телевізори виготовляються тільки за власними розробками Хайсенс.
  3. Українізація меню та документації. Не дивлячись на те, що телевізори виготовляються у Китаї, вони підтримують українську мову вже з конвеєра заводу. Інструкції до ТВ також мають пояснення українською мовою.
  4. Високоякісна картинка. Телевізори Hisense мають екрани на базі матриць LED, OLED, QLED та лазерні. Максимальна роздільна здатність екрану сягає Ultra HD 4K, що дозволяє зображенню бути дуже чітким, яскравим та стабільним навіть у моделях бюджетного сегменту.
  5. Потужне звучання. Вбудовані у телевізори динаміки підтримують систему звукового ефекту Dolby Atmos.

Тому, якщо ви шукаєте для себе бюджетний варіант – вибирайте Hisense, це високоякісний новітній телевізор за доступну ціну.

Функції, які ви не будете використовувати

Більшість функцій, які мають красиві назви, виробники телевізорів створюють для маркетингових вивертів. Є jgws], які не поліпшують роботу ТВ, а навпаки, погіршують деталізацію і спотворюють зображення. Тому радимо такі функції у телевізорі відключити. До них відносяться:

  1. Постобробка (знаходиться в меню додаткових налаштувань).
  2. Динамічна контрастність – такий режим знижує деталізацію зображення, а насиченість картинки стає нерівномірною.
  3. Ультра чорний – також знижується рівень деталізації за рахунок того, що сірі відтінки стають темнішими. Зауважимо: чорний у такому режимі не стає чорнішим, змін зазнає лише сірий.
  4. Корекція контуру – збільшує різкість картинки, яка шкідливо впливає на очі, та ще й призводить до розмиття контурів зображення.
  5. Колірна температура. Вмикати цей режим не варто, оскільки всі сучасні фільми і ТВ-передачі знімають у високоякісному реалістичному зображенні, якому не потрібні додаткові корекції.
  6. Роздільна здатність. Якщо ви дивитесь тільки якісний контент, така функція буде зайвою, оскільки її задача – поліпшувати відео поганої якості.
  7. Інтерполяція кадру – створює «додаткові» кадри, щоб зробити картинку більш плавною, але насправді на екрані ви бачите подвоєння зображення.

Якщо провести правильно перше налаштування телевізора і відключити зайвий гамуз, ви будете насолоджуватися високоякісною картинкою та довготривалою службою телевізора.

Рейтинг дешевих телевізорів

Щоб придбати дійсно якісний бюджетний ТВ, радимо вам звернути увагу на такі головні критерії вибору девайса:

  1. Розширення екрану. Якщо ви шукаєте телевізор для кухні, то достатньою буде роздільної здатності WXGA. Для більш детальної та реалістичної передачі зображення, варто вибирати екран не нижче Full HD. Якщо ви хочете придбати смарт ТВ для вітальні, діагоналлю не меншу 40 дюймів, краще купити телевізор з Ultra HD 4K.
  2. Частота оновлення. Ця складова показує, як плавно змінюється зображення.  Телевізори Hisense оснащені частотою у 60 Гц та 120 Гц, тобто чим вище цей показник, тим плавніше відбуваються рухи на екрані в динамічних сценах. Для любителів відеоігр, безперечно необхідно купувати ТВ з оновленням у 120 Гц, оскільки менший показник не зможе передати всю повноту сучасної ігрової графіки.
  3. Наявність функції «Smart». У телевізорах Хайсенс використовуються дві операційні системи:
  • Android TV – має простий інтерфейс, добре адаптована під особливості телевізійної техніки.
  • Smart TV – використовується, як в бюджетних моделях, так і середньому та преміум-сегменті. Дає можливість встановлювати будь-які застосунки з PlayMarket, працює від домашньої мережі Wi-Fi або стандарту DLNA. Такий ТВ має повноцінний браузер, завдяки якому можна виконувати будь-які дії в інтернеті.
  1. Наявність HDR, яка робить більш широким спектр кольорів і контрастність зображення. Такою технологією наділені дисплеї Ultra HD 4K.
  2. Спосіб підсвічення. В залежності від типу підсвічування екрану, також і варіюється ціна телевізорів Hisense. У доступному сегменті дисплеїв бренд випускає LEDи – світлодіодні екрани, у яких доволі-таки високий рівень яскравості та контрастності, проте середній рівень чорних відтінків. QLED – більш вдосконалена технологія, яка працює на квантових пікселях. Мають ідеальні колірні характеристики, а також глибоку чорну гаму.

Отже, ТОП-8 найпопулярніших моделей телевізорів за низьку ціну склали:

  1. 32A5600F
  2. 32A5710FA
  3. 43A7300F
  4. 43A7GQ
  5. 50A7GQ
  6. 50A7300F
  7. 55U7QF
  8. 50U7QF

Ці моделі стали популярними серед користувачів завдяки своїй реалістичній картинці, яка досягається завдяки системі Natural Colour Enhancer та високоякісного звуку, що забезпечується оригінальною технологією Clean Sound від бренду Хайсенс. Операційна система телевізорів максимально адаптована для комфортного використання – застосунки, якими найчастіше користуються, залишаються на головному екрані.

Hisense – професіонал серед телевізійної техніки у вас вдома.